Ajankohtaista

< Takaisin

Alueellinen toimintaraha vuodelle 2021 haettavissa 30.11. saakka

Yhteisötoiminnan alueellinen toimintaraha vuodelle 2021 on haettavana 2.-30.11.2020. Toimintarahaa voivat hakea alueellista toimintaa järjestävät voittoa tavoittelemattomat yhdistykset, yhteisöt ja asukasryhmät. Toimintarahaa voidaan hakea esimerkiksi alueellisiin tapahtumiin, kerhoihin tai retkiin Pohjois-Pohjanmaan alueella.

Alueellisen toimintarahana hakemukset on toimitettava Oulun kaupungin kirjaamoon 30.11.2020 klo 15.30 mennessä. Määräajan jälkeen saapuneita hakemuksia ei käsitellä. Hakemuksen voi toimittaa Oulun kaupungin kirjaamoon postitse osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulu tai sähköpostitse kirjaamo@ouka.fi. Kirjaamon käyntiosoite on Kansankatu 55A, 90120 Oulu. Kirjekuoreen tai sähköpostin viestikenttään merkintä: yhteisötoiminnan avustukset.

Alueellisen toimintarahan hakemusta on päivitetty. Uuden hakemuksen ja tarkemmat ohjeet löydät yhteisötoiminnan sivulta. Yhteisötoiminnan kuntalaisvaikuttamisen koordinaattorit antavat tarvittaessa neuvoja alueellisen toimintarahan hakemiseen.

Jos tarvitset neuvoa muulla kielellä kuin suomeksi, Villa Victorin monikielisestä neuvonnasta saat apua. Katso Villa Victorin yhteystiedot.

Jakolinkki

Kokousasiakirjat