Ajankohtaista

< Takaisin

Ehdota vuoden 2020 tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden tunnustuspalkinnon saajaa

Oululaiset asukkaat, järjestöt, yhteisöt ja yritykset sekä kaupungin henkilöstö ja luottamushenkilöt voivat ehdottaa tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden tunnustuspalkinnon saajaa vuodelle 2020. Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden tunnustuspalkinto jaetaan oululaiselle toimijataholle. 

Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustoimikunta myöntää tunnustuspalkinnon valtuustokausittain tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämisessä ansioituneelle ja konkreettista toimintaa ja kehittämistyötä tehneelle oululaiselle toimijataholle.

Palkinnon tulee noudattaa Oulun kaupungin arvoja: rohkeus, reiluus ja vastuullisuus sekä edistää tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuslakien mukaista toimintaa Oulussa. Toimijataho voi olla Oulun kaupungin yksikkö tai toimiala, oululainen järjestö, yhteisö tai yritys.

Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustoimikunta päättää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden tunnustuspalkinnon saajan joulukuun kokouksessaan. Tunnustuspalkinnon saajaa voi ehdottaa 15.11.2020 saakka.

Ehdota tunnustuspalkinnon saajaa tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustoimikunnan sihteerille Merja Niemelälle sähköpostitse: merja.1.niemela@ouka.fi

 

Jakolinkki

Kokousasiakirjat