Ajankohtaista

< Takaisin

Kaikkien Vaalit -vaalipaneeli Oulussa tiistaina 21.3.

Oulussa pidetään Kaikkien Vaalit –vaalipaneeli tiistaina 21.3. kello 18-20. Tilaisuus on kaupunginkirjaston Pakkalan salissa, Kaarlenväylä 3.

Kaikkien Vaalit on maaliskuussa 2017 ympäri Suomea kiertävä vaalipaneelitilaisuuksien sarja. Paneelikeskustelussa on mukana kunnallisvaaliehdokkaita eri puolueista. Vaalipaneelien tarkoituksena on nostaa keskusteluun kaikkia kuntalaisia koskevia ajankohtaisia asioita, unohtamatta monikulttuurisuuden ja yhdenvertaisen osallistumisen teemoja. Samalla pyritään herättämään uusien suomalaisten mielenkiintoa osallistua yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. 

Kaikkien Vaalit -kampanja kuuluu viralliseen Suomi100 -ohjelmistoon ja sen koordinoinnista vastaa Moniheli ry valtioneuvoston kanslian, oikeusministeriön ja Etnisten suhteiden neuvottelukunnan tukemana. Oulun tilaisuuden järjestää Oulun kaupungin Monikulttuurikeskus Villa Victor, maahanmuuttajaneuvosto ja Oulun kaupunginkirjasto.

Kaikkien Vaalit -verkkosivulta (www.moniheli.fi/hankkeet/kaikkienvaalit) löytyy kiertueaikataulu sekä tietoa valtakunnallisesta Kaikki vaikuttaa! -ennakkoäänestystempauksesta. Lisäksi sivuille on koottu tietoa äänestämisestä sekä ajankohtaisia, teemaan liittyviä julkaisuja ja artikkeleita.

Lisätiedot:
Pasi Laukka, yhteisötoiminnan päällikkö, Oulun kaupunki, puh. 044 703 1638

 

Osallistu keskusteluun - Anna äänesi kuulua!
www.facebook.fi/kaikkienvaalit
Twitter #KaikkienVaalit

Jakolinkki

Kokousasiakirjat