Ajankohtaista

< Takaisin

Kaupungintalon remontti ei ala vielä keväällä 2019

Kaupungintalon remontin suunnittelu ja kilpailutukset venyttävät remontin aloitusajankohtaa niin, että purku- ja korjaustyöt pääsevät näillä näkymin alkamaan vasta vuoden 2019 jälkimmäisellä puoliskolla. Lähes koko kaupungintalon henkilöstö on jo muuttanut marraskuun kuluessa väistötiloihin Isokadulla, mutta kokous- ja vieraanvaraisuustoimintoja sekä keittiön toimintoja on ollut määrä jatkaa vuodenvaihteeseen saakka kaupungintalolla.

Nyt kuitenkin remontin aikataulujen tarkennuttua kokous- ja vieraanvaraisuustoiminnot ja keittiön toiminta jatkuvat kaupungintalolla ensi kesään 2019 saakka. Ensi syksyn osalta tilanne tarkentuu kevään kuluessa.

Käytännössä ensi kesään asti jatkuvat kaupungintalolla

  • Serviisin lounasravintolatoiminta Susiteetissa
  • vastaanotot, lounaat ja illalliset ym. vieraanvaraisuus ykköskerroksessa ja juhlasalissa
  • valtuuston, kaupunginhallituksen, lautakuntien ym. toimielinten sekä valtuustoryhmien kokoukset ykköskerroksessa
  • suhdetoiminnan toimisto ja valtuuston puheenjohtajan ja kaupunginhallituksen puheenjohtajan toimistojen toiminnot ykköskerroksessa
  • kaupunginjohtajan tarpeisiin erityisesti maanantaisia kokouspäiviä varten varataan työpiste kaupungintalolta. Kaupunginjohtajan varsinainen toimisto siirtyy kuitenkin joulun alla Isokadulle

Isokadun väistötiloihin ei tule lounastarjoilua ainakaan ennen syksyä 2019, ei myöskään Oulu10:in, kun palvelut löytyvät kaupungintalolta.

 

Lisätiedot:

johtaja Ari Heikkinen, konsernipalvelut, Oulun kaupunki, puh. 0400 700 507

johtaja Jouko Leskinen, Oulun Tilakeskus, puh. 044 703 2510

Jakolinkki

Kokousasiakirjat