Ajankohtaista

< Takaisin

Kuntalaiskysely Yli-Iin, Kiimingin, Jäälin, Ylikiimingin, Haukiputaan, Kellon ja Oulunsalon asukkaille

Oulun kaupunki ja Maaseudun arjen palveluverkosto -hanke kartoittavat kyselyn avulla Yli-Iin, Kiimingin, Jäälin, Ylikiimingin, Haukiputaan, Kellon ja Oulunsalon asukkaiden kokemuksia hyvinvointiansa heikentävistä tekijöistä.

Hankehenkilöstö analysoi saadut vastaukset ja niitä käsitellään alueen asukasilloissa. Tapaamisissa käynnistetään myös näiden alueiden asukkaiden hyvinvointia lisäävän toimija- ja palveluverkoston (yhdistykset, yrittäjät ja muut yhteisöt) rakentaminen yhdessä kaikkien toimijoiden ja kuntalaisten kanssa.

Vastaa ja vaikuta asuinalueesi kehittämiseen! Kyselyyn voit vastata osoitteessa: https://www.otakantaa.fi/fi/hankkeet/212/

Oulun kaupunki toteuttaa kyselyn yhteistyössä Maaseudun arjen palveluverkosto -hankkeen kanssa. Hankkeen tavoitteena on tuoda Yli-Iin, Kiimingin, Jäälin, Ylikiimingin, Haukiputaan, Kellon ja Oulunsalon alueille Arjen turvaa toimintamalli. Arjen turvaa toimintamallin lähtökohtana on kuntalaisen kokema hyvinvointi. Mallissa kuntalaisen hyvinvointia edistetään sopimuksellisessa yhteistyössä useiden toimijoiden ja palveluntuottajien kanssa.

Lisätietoa Lapin liiton sivuilla: http://www.lappi.fi/lapinliitto/maaseudun-arjen-palveluverkosto

Jakolinkki

Kokousasiakirjat