Ajankohtaista

< Takaisin

Osallistuvan budjetoinnin yhteiskehittämispaja 14.9. Oulu10:ssä


Oululaiset saivat antaa kaupungin kestävää kehittämistä edistäviä ehdotuksia otakantaa.fi-palveluun heinä- ja elokuussa. 

Ehdotuksia kehitetään parhaillaan äänestykseen eteneviksi suunnitelmiksi sekä otakantaa.fi-palvelussa että kaikille avoimessa yhteiskehittämispajassa maanantaina 14.9. klo 18-20 Oulu10:ssä (Torikatu 10).

Voit osallistua ehdotusten yhteiskehittämispajaan myös etäpajassa. Osallistumislinkin saat sähköpostitse osoitteesta: osallistujavaikuta[at]ouka.fi.

Voit tutustua ehdotuksiin otakantaa.fi-palvelussa.

Osallistuvan budjetoinnin äänestykseen etenevät tämän vuoden aikana toteuttamiskelpoiset suunnitelmat. Toteuttava taho voi olla kaupungin lisäksi kolmannen tai neljännen sektorin toimija. Tärkeimmiksi äänestettyjä ehdotuksia rahoitetaan vuoden 2020 aikana yhteensä 35 000 eurolla.

Kaikki oululaiset saavat äänestää osallistuvan budjetoinnin määrärahan käytöstä 1.-15.10. Äänestäminen tapahtuu sähköisessä palvelussa ja edellyttää äänestäjän tunnistautumista esimerkiksi verkkopankkitunnuksilla. 

Oululaiset voivat myös ilmoittautua mukaan lokakuussa kaksi kertaa kokoontuvaan kansalaisraatiin keskustelemaan kuntalaislähtöisestä kaupungin kehittämisestä.

Osallistuva budjetointi on talouden, demokratian ja käytännön tekemisen yhdistävä prosessi, joka vahvistaa dialogia ja yhteistyötä eri toimijoiden kesken.


Lisätietoja: 
Yhdenvertainen Oulu -hanke Otakantaa.fi-palvelussa
Osallistuva budjetointi: www.ouka.fi/osallistuva-budjetointi

 

Jakolinkki

Kokousasiakirjat