Ajankohtaista

< Takaisin

Pateniemi, Herukan ja Rajakylän asukasilta 23.2 klo 18

Tule kuulolle ja keskustelemaan - millainen on kotikaupunginosasi koronatalvena ja sen jälkeen? Pateniemen, Herukan ja Rajakylän alueiden virtuaalinen asukasilta järjestetään tiistaina 23.2.2021 klo 18. Asukasiltaan pääset mukaan tästä linkistä: http://bit.ly/PateniemiRajakylä.

Asialistalla ovat erityisesti alueen kehittämissuunnitelma ja yhdistysten ja järjestötoimijoiden vuoden 2021 kuulumiset ja suunnitelmat. Keskustellaan myös kumppanuuspöytä-toimintamallista, joka on  kansalaistoiminnan ja yhteisöllisen toiminnan alueellinen kehittämisverkosto. Sen tarkoituksena on olla keskustelu- ja kehitysalusta, joka lisää alueen elinvoimaisuutta sekä työstää ratkaisuja alueen kehittämiseen.  Kumppanuuspöytä mahdollistaa myös vuoropuhelun kaupunkiorganisaation ja alueen asukkaiden ja muiden toimijoiden kanssa. Kumppanuuspöytä-toimintamallista löydät lisätietoa tästä linkistä.

Tule mukaan asukasiltoihin keskustelemaan ja vaikuttamaan omaa aluettasi ja koko kaupunkia koskeviin ajankohtaisiin asioihin.

Keskusteluun voit osallistua myös otakantaa.fi-palvelussa, johon pääset tästä linkistä.

 

 

 

 

Jakolinkki

Kokousasiakirjat