Päivähoidon asiakasmaksujen sähköinen tuloselvitys ja tulojen tarkastus - Ajankohtaista - Päivähoito ja esiopetus - Oulun kaupunki

Ajankohtaista päivähoidossa Ajankohtaista päivähoidossa

< Takaisin

Päivähoidon asiakasmaksujen sähköinen tuloselvitys ja tulojen tarkastus

Oulun kaupunki ottaa käyttöön sähköisen tuloselvitysten toimittamisen 25.1.2016 alkaen.
Tulotiedot tarkastetaan sähköisesti uusilta asiakasperheiltä, jo palvelun piirissä olevien perheiden tulojen muuttumisen vuoksi sekä vuositarkastusten yhteydessä. Sähköinen asiointi helpottaa perheiden tuloselvityksen tekemistä, ja sen myötä paperista tuloselvityslomaketta ei enää tarvitse toimittaa Oulun Konttorin asiakasmaksuyksikköön.

Sähköisen palvelun avulla perheille lähetetään vuositarkastusta varten automaattisesti pyyntö tulotietojen ilmoittamisesta. Pyyntö lähetetään sähköpostilla ja tekstiviestinä yhteystiedoilla, jotka perhe on ilmoittanut asiointipalveluun.

Asiointipalvelu löytyy alla olevasta osoitteesta, josta voitte käydä tarkistamassa yhteystietonne ja jonne tuloselvitys jatkossa annetaan.

http://www.ouka.fi/oulu/paivahoito-ja-esiopetus/sahkoinen-asiointi


Palveluun kirjaudutaan Oulun kaupungin sähköisen asiointikanavan kautta tunnistautumalla joko pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Ohjeet sähköisen tuloselvityksen antamisesta sekä lisätietoja tulojen vuositarkastuksesta, uusien päivähoidon asiakasperheiden tuloselvityksistä ja muuttuneiden tulotietojen ilmoittamisesta löytyy osoitteesta
http://www.ouka.fi/oulu/paivahoito-ja-esiopetus/paivahoitomaksut.


Terveisin
Asiakasmaksuyksikkö


Suosittelemme

Daisy Net

sähköinen asiointikanava lapsen lomien ja poissaolojen ilmoittamiseen ja hoitoaikavarausten tekemiseen

Esiopetuksen Wilma

Asioi verkossa

- sivulla löytyy erilliset sähköiset asiointikanavat uusille asiakasperheille ja nykyisille asiakasperheille