In English | På svenska | Tekstin koko A- A+
A-Ö
HAKEMISTO

Ajankohtaista päivähoidossa Ajankohtaista päivähoidossa

< Takaisin

Syyslomaviikon aukiolopoikkeukset varhaiskasvatuksessa

Hyvät asiakasperheet,

kunnalliset päiväkodit toimivat koulujen syyslomaviikolla (viikko 43) supistetusti.  Voit ilmoittaa lapsesi lomat jo nyt sähköisesti:  http://www.ouka.fi/oulu/paivahoito-ja-esiopetus/sahkoinen-asiointi

Huonesuon, Pyykösjärven ja Välikylän päiväkodissa olevien lasten huoltajat ilmoittavat syysloman poissaolot Daisy Netin kautta https://daisynet.ouka.fi

Yksityiset palveluntuottajat tiedottavat asiakasperheitään yksikkönsä aukiolopoikkeuksista.

Syyslomaviikon toiminta 24. - 30.10.2016 (viikko 43)

Päiväkodit ovat pääsääntöisesti avoinna, mutta ryhmiä ja toisiaan lähinnä olevien päiväkotien toimintaa voidaan yhdistää. Perhepäivähoidossa muutoksia voi tulla perhepäivähoitajien lomien johdosta, jolloin perhepäivähoidon esimiehet tiedottavat asiakkaita.

  • Maksutonta esiopetusta ei järjestetä 24. - 30.10.2016 (viikko 43) välisenä aikana. Mikäli lapsi on syysloman aikana hoidossa, tältä ajalta peritään kokopäivähoidon mukainen maksu.
     
  • Avointa varhaiskasvatusta (perheryhmät, taaperot, pikkukoulut, liikuntaleikkikoulut, ulkoiluleikkikoulut, sanataideryhmät) ei järjestetä 24. - 30.10.2016 (viikko 43) välisenä aikana.

Lapsen poissaolo päivähoidosta ja avoimesta varhaiskasvatuksesta edellä mainittuna aikana ei vaikuta päivähoitomaksuun sitä alentavasti.


Syysterveisin,
Oulun varhaiskasvatuspalvelut