Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Ajankohtaista varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa

< Takaisin

Facebook-keskustelu sivistysohjelmasta 17.9. klo 17-18.30

Mitä Oulun kaupunkistrategia ja visio 2026 tarkoittavat konkreettisesti Oulun kasvatus- ja koulutuspalveluille, entä kulttuuri- ja liikuntapalveluille? Tämä linjataan sivistysohjelmassa.

Oululaiset kutsutaan mukaan valmistelemaan sivistysohjelmaa Oulun kaupungin Facebook-sivustolle maanantaina 17.9. klo 17-18.30.

Sivistysohjelmassa määritellään Oulun kaupunkistrategiaan pohjautuen sivistys- ja kulttuuripalveluiden tavoitteet vuoteen 2026 sekä konkreettiset toimenpiteet tavoitteisiin pääsemiseksi. Sivistysohjelma kattaa kaupungin kasvatukseen, koulutukseen ja vapaa-aikaan (nuorisotyö, liikunta ja kulttuuri) liittyvät palvelut.

Maanantaina 17.9. kanssanne ovat keskustelemassa liikuntajohtaja Niina Epäilys, kulttuurijohtaja Samu Forsblom, lukiokoulutuksen ja vapaan sivistystyön johtaja Pekka Fredriksson, aluepäällikkö Harri Kauppinen, varhaiskasvatuksen suunnittelija Sari Nyberg ja sivistys- ja kulttuurilautakunnan puheenjohtaja Satu Haapanen.  

Tässä toisessa keskustelussa pureudutaan konkreettisiin toimenpide-ehdotuksiin: Mitä varhaiskasvatuksessa, opetuksessa ja nuorisotyössä tulisi tehdä, jotta tavoitteet saavutetaan? Entä millaisia toimenpiteitä kulttuuri- ja liikuntapalvelut tarvitsevat?

Voit halutessasi tutustua etukäteen luonnosmateriaaliin.

Materiaali 17.9.2018 (pdf)


Ensimmäinen Facebook-keskustelu sivistysohjelmaan liittyen oli maanantaina 10.9. Keskustelu on edelleen luettavissa Oulun kaupungin FB-sivustolla.

Facebook-keskustelujen anti otetaan huomioon sivistysohjelman valmistelussa. Kaupunginhallitus päättää sivistysohjelmasta marraskuussa.

Tervetuloa mukaan!

 

Oulun kaupunkistrategian 2026 mukaan Oulun visio on Valovoimainen Oulu. Oulun valovoimaisuus on kasvua, oululaista asennetta ja tapa toimia. Yhdessä tekemisen kulttuuri ja korkea osaaminen ovat luoneet perustan kaupungin menestykselle. Vision mukaan vuoden 2026 Oulu on pohjoisen kestävästi kasvava keskus, jossa yhdistyvät hyväntuulinen ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät sekä omaleimainen, uutta luova kulttuuri. Oulussa on korkeatasoinen koulutustarjonta ja nuori väestö.

Jakolinkki

 

Esiopetuksen Wilma

Wilma-ohje huoltajille (pdf)
 

Kasvatuksen ja koulutuksen tietosuoja