Ajankohtaista varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa

< Takaisin

Varhaiskasvatuksen aukiolopoikkeukset kesällä 2018

Kesäaikana (kesä-, heinä- ja elokuu) kunnalliset päiväkodit ovat avoinna niin, että ryhmät ja toisiaan lähellä olevat päiväkodit yhdistävät toimintaansa. Esiopetusta ja avointa varhaiskasvatusta ei kesäaikana järjestetä. Perhepäivähoidossa toiminta on supistettua hoitajien lomien vuoksi. Yksityiset palveluntuottajat tiedottavat asiakasperheitään yksikkönsä aukiolopoikkeuksista.

Kesäpäivystys 2.7. - 5.8.2018

Päivystysaikana 2.7. - 5.8.2018 päivystävien päiväkotien palveluja tarjotaan vain niitä todella tarvitseville, eli kesän työssäkäyvien tai päätoimisesti opiskelevien vanhempien lapsille. Asiakasmaksu peritään varatulta ajalta.

Päivystävinä päiväkoteina toimivat (muutokset ovat mahdollisia):

  • Pohjoinen alue: Tuulikello (jatkettu aukiolo ma-pe), Länsituuli (jatkettu aukiolo ma-su)
  • Itäinen alue: Pikku-Vesainen (jatkettu aukiolo ma-su), Välikylä (jatkettu aukiolo ma-su), Muurahainen (jatkettu aukiolo ma-pe), Saarela (jatkettu aukiolo ma-su)
  • Eteläinen alue: Maikkula (jatkettu aukiolo järjestetään Ainolan Varpulassa), Savotta-aukio, Kuovit (jatkettu aukiolo ma-su), Niemenranta
  • Keskinen alue: Ainola ja Varpula (ympärivuorokautinen), Kisakenttä, lassi (jatkettu aukiolo ma-su)

Sopimus vähintään kuuden viikon yhtäjaksoisesta poissaolosta

Kunnallisen varhaiskasvatuksen asiakasperheet voivat tehdä sopimuksen lapsen/lasten vähintään kuuden (6) viikon yhtäjaksoisesta poissaolosta ajalla 1.6. - 31.8.2018, jolloin poissaolon ajalta ei peritä asiakasmaksua (STL 20.3.2003 § 49). Huom! Kesäajan poissaolo ei oikeuta Kelan kotihoivontukeen.

 

Kesäpäivystykseen ilmoittautumisesta ja kuuden viikon poissaolosopimuksen teosta tiedotetaan asiakasperheitä huhtikuussa 2018.

 

Terveisin,
Oulun kaupungin varhaiskasvatuspalvelut

Jakolinkki

 

Esiopetuksen Wilma

Wilma-ohje huoltajille (pdf)
 

Kasvatuksen ja koulutuksen tietosuoja