Ajankohtaista varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa

< Takaisin

Varhaiskasvatuksen suuri asiakaskysely alkaa tänään

Hyvät vanhemmat

Haluamme kehittää varhaiskasvatusta yhdessä Teidän kanssanne. Vastaamalla kyselyyn voitte kertoa meille ajatuksianne ja kokemuksianne lapsenne varhaiskasvatuksesta ja esiopetuksesta. Meille on tärkeää, että mahdollisimman moni vastaa kyselyyn. Jos perheessänne on useampi lapsi, voitte vastata halutessanne jokaisen lapsen kohdalta erikseen.

Saat vastauslinkin lapsesi varhaiskasvatus-/esiopetuspaikasta. Kunnallisten päiväkotien asiakasperheet voivat vastata kyselyyn myös lapsen päiväkodin kotisivulla olevasta vastauslinkistä. Kyselyyn vastaaminen on luottamuksellista ja vastaajan henkilöllisyys ei tule missään vaiheessa näkyviin. Kyselyn päätyttyä jokainen päiväkoti tulee saamaan oman talokohtaisen raportin kyselyn vastauksista. 

Oulun kaupungissa toteutetaan sivistys- ja kulttuuripalveluiden asiakaskysely kahden vuoden välein. Varhaiskasvatuksen asiakaskysely 2019 on avoinna 11.3.- 24.3.2019. Kysely on tarkoitettu päiväkodeissa, perhepäivähoidossa, esiopetuksessa ja avoimen varhaiskasvatuksen kerhoryhmissä olevien lasten huoltajille.  Kyselyyn osallistuvat kaikki kunnalliset ja yksityiset päiväkodit, sekä kunnallinen ja yksityinen perhepäivähoito.


Yhteistyöstä kiittäen,

 

Ulla Rissanen
Varhaiskasvatusjohtaja
Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalvelut

 

Jakolinkki

 

Esiopetuksen Wilma

Wilma-ohje huoltajille (pdf)
 

Kasvatuksen ja koulutuksen tietosuoja