In English | På svenska | Tekstin koko A- A+
A-Ö
HAKEMISTO

Yksityisen perhepäivähoidon palveluseteli ja palveluraha Yksityisen perhepäivähoidon palveluseteli ja palvelurahaYKSITYISEN PERHEPÄIVÄHOIDON PALVELUSETELI

Perhepäivähoidon palvelusetelin arvo on  733 euroa kk  ja ryhmäperhepäivähoidon palvelusetelin arvo 754 euroa kk. Palvelusetelin saaja ei voi käyttää samanaikaisesti avoimen varhaiskasvatuksen palveluita.

Miten palveluseteliä haetaan?

Palveluseteliä ei tarvitse hakea erillisellä hakemuksella: kun perhe hakee yksityiseen päivähoitoon, palveluseteli myönnetään, kun perhe on saanut varmistuksen saamastaan päivähoitopaikasta.


Perhe toimittaa tulotiedot sähköisesti osoitteella http://www.ouka.fi/oulu/paivahoito-ja-esiopetus/sahkoinen-asiointi

Mikäli mahdollisuutta sähköisen tuloselvityksen toimittamiseen ei ole, tuloselvitys toimitetaan paperilomakkeella Oulun Konttorin asiakasmaksuyksikköön:

Varhaiskasvatuksessa käytettävän palvelusetelin suuruus on tulosidonnainen ja perheen koosta riippuva. Palveluseteli mahdollistaakin pienituloisille perheille nykyistä Kelan kautta maksettavaa yksityisen hoidon tukea paremman mahdollisuuden käyttää järjestöjen ja yksityisten toimijoiden palveluja.

Maksulaskuri palvelusetelin arvon ja hoitopaikan hinnan laskemiseen. Lisätietoja saa varhaiskasvatuksen palveluohjauksesta: varhaiskasvatuksenpalveluohjaus[at]ouka.fi ja p. 08 558 45300