Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde vastaa oululaisten
julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen

Oululaisia koskevat sosiaali- ja terveyspalvelujen tiedot löytyvät jonkin aikaa myös Oulun kaupungin sivuilta, mutta näitä sivuja ei enää aktiivisesti päivitetä. Tarkista palvelutiedot hyvinvointialueen uusilta verkkosivuilta www.pohde.fi.

Fysioterapian palveluseteli

Oulun kaupungin hyvinvointipalvelut hakee yrityksiä tuottamaan fysioterapiaa palvelusetelillä. 

Palvelusetelillä voidaan myöntää lääkinnällisenä kuntoutuksena fysioterapiaa asiakkaalle, jolla toimintakyvyn vajaus vaikeuttaa selviytymistä päivittäisistä toiminnoista omassa toimintaympäristössä. Palvelun piiriin kuuluvat veteraanitunnuksen omaavat asiakkaat, yli 65-vuotiaat pitkäaikaissairaat ja vaikeavammaiset sekä 0–64-vuotiaat, jotka eivät kuulu Kelan tms. kuntoutuksen piiriin. Asiakkaalla tulee olla terveydenhuollon ammattihenkilön toteama toimintakyvyn vajaus tai uhka sellaisesta. Fysioterapian tarve, kertamäärät, kesto, intensiteetti ja yleiset tavoitteet määritellään Oulun kaupungin fysioterapeutin tekemässä suunnitelmassa.

Lisätietoa fysioterapiasta

Hakeminen palveluse­te­liy­rit­täjäksi

Palveluseteliyrittäjäksi voi hakea jatkuvasti PSOP-järjestelmän kautta.

Hakeutumista varten on sääntökirja (pdf) palvelusetelille. Sääntökirja on asiakirja, jolla kunta asettaa palvelusetelilain 5 §:ssä tarkoitetut hyväksymiskriteerit palveluntuottajille. Liitä PSOP-järjestelmään sääntökirjassa edellytetyt ajantasaiset liitteet.

Lisätietoja: Ulla-Maija Kipinä, asiantuntija, p. 050-3620 298

Palveluntuottajaksi hakeutumisessa tarvitaan Suomi.fi-tunnukset ja sääntökirjan mukaiset liitteet sähköisenä. 

Kaupunki suosittelee, että palveluntuottajat liittyvät Luotettava Kumppani –ohjelmaan (www.vastuugroup.fi).

Katso myös: Tietoa yrittäjille palvelusetelistä