In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Päiväkotimme Päiväkotimme

Pateniemen päiväkoti sijaitsee Oulujoen pohjoispuolella, Herukan ja Rajakylän kaupunginosien välissä. Paikka on rauhallinen ja puistoalueiden ympäröimä. Lähellä sijaitsevat leikki- ja jalkapallokenttä luovat mahdollisuuksia monipuoliseen liikuntaan päiväkodin oman piha-alueen lisäksi. Lisäksi lähiympäristö suo oivalliset puitteet luonnon tutkimiseen, havainnointiin ja leikkiin.

Tasapainoilua

Jokaisella lapsiryhmällä on erilliset ryhmätilat omalla sisäänkäynnillä. Jakotiloja on joka osastossa. Ne mahdollistavat pienryhmätoiminnan päiväkodissa. Keskeinen suuri tila on sali. Se toimii sekä leikki että liikuntatilana. Salissa pidetään yhteisiä tilaisuuksia ja päiväkodin juhlia.

Päiväkodin piha-alue on suuri. Mittava piharemontti tehtiin vuonna 2003. Sen suunnittelussa olivat mukana lapset, vanhemmat ja päiväkodin henkilökunta.

Patsasleikki

Herukan koulun tiloissa, Risuniityntie 7:ssä, toimivat osapäiväiset esiopetusryhmät. Tilojen sijainti koululla antaa lapsille hyvät mahdollisuudet tutustua luontevasti tulevaan kouluunsa ja sen toimintaan. Lähiympäristössä on metsää, leikkipuisto ja urheilukenttä.

Salissa kiipeillään