In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Toiminta-ajatus Toiminta-ajatus

Toiminta-ajatuksenamme on huolehtia lapsen henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnista.

Kunnioitamme lasta yksilönä olemalla hänelle ymmärtäviä ja kannustavia aikuisia. Luomme turvallisen ilmapiirin päiväkotiimme.

Tavoitteemme on sujuva yhteistyö perheiden kanssa, jossa huomioimme vanhempien toiveita lapsen hoidon ja kasvatuksen suhteen. Työyhteisönä pyrimme luomaan lämpimän ja innostavan ilmapiirin kunnioittamalla omaa ja toisen työtä.

Kaverikala

Pienryhmätoiminta

Päiväkotimme lapsiryhmät koostuvat 5–6 lapsen pienryhmästä. Pienryhmiä käytetään toimintatuokioilla ja ruokailussa. Nämä ryhmät muodostetaan toimintakauden alussa ja ne ovat pysyviä. Pienryhmätoiminta mahdollistaa yksilöllisemmän opetuksen, lapsi uskaltaa esittää omia ajatuksia ja mielipiteitä sekä harjoittelee kuuntelemaan toisia.

Syksyä katossa

Projektityöt

Teemme lasten kanssa projekteja, joissa painottuvat eri sisältöalueet. Aiheet projekteihin saadaan lapsia kiinnostavista asioista ja aiheet ovat yhteisiä koko päiväkodille. Kukin ryhmä toteuttaa valittua teemaa eri ikätasoille sopivalla tavalla. Projektit päättyvät yleensä juhlaan, näyttelyyn tai lasten yhteiseen toimintaan.

Syksyprojekti