Ajankohtaista

< Takaisin

Etäopiskelussa olevien opilaiden ruokailun järjestäminen Paulaharjussa 7.-17.4.

Kouluruokajakelu etäopetuksessa oleville perusopetuksen oppilaille aloitettiin pilottina neljällä koululla 30.3.2020. Jakelu laajeni 7.4. käsittämään useita kouluja. Ruokaa on mahdollista hakea lähimmästä koulusta, ei välttämättä oppilaan omasta koulusta. Tällä hetkellä annoksia jaetaan jo 9000 päiväannosta. Kapasiteetin kasvattaminen on ollut haasteellista sekä annosten hankinnan että jakelun suhteen. Uusia hakijoita ei valitettavasti tällä hetkellä pystytä ruokajakeluun ottamaan – tilanteen muuttuessa asiasta tiedotetaan uudelleen. Mikäli työskentelet kriittisellä alalla ja tilanne edelleen huononee, voit pyytää oppilaasi pääsyä ruokajakelun pariin.

 

Etäopiskelussa olevien ruokapalveluun etukäteen ilmoittautuneille ohjeistusta:

 

 

Ruoan jakelussa noudatetaan terveysviranomaisten koronavirukseen liittyviä hygieniaohjeita.

 

Viikko 16:

to 16.4.2020 jaetaan kahden päivän eväspaketti

 

 

Viikosta 17 (20.4.) alkaen:

maanantaisin (jaetaan kolmen päivän eväspaketti)

torstaisin (jaetaan kahden päivän eväspaketti)

 

 

Tarjolla on perusruokaa ja lakto-ovo-kasvisruokaa. Erityisruokavalioista tarjotaan maidoton ja gluteeniton vaihtoehto. Pakatuissa tuotteissa on tuoteselosteet/etiketti. Allergiaruokia ei pystytä tässä vaiheessa tarjoamaan. Pyydämme kodeissa huomiomaan nämä seikat.

 

 

JAKELU TAPAHTUU KOULURAKENNUKSEN TAKASIVULLA.

 

OHJE: Mielikintieltä päin tullessa henkilökunnan parkkipaikan vasemmalta reunalta lähtee metsän ja rakennuksen välissä huoltotie. Kulje tietä pitkin kunnes oikealle aukeaa sisäpiha, jossa keittiön lastausovet. Jakelu ovien luona. 

 

Noutoaikataulu:

  • 1.-3. luokat 12.15-12.45
  • 4.-6. luokat 12.45-13.10
  • 7.-9. luokat 13.10-13.30

 

 

Perusohjeistus:

 

Pidä etäisyyttä muihin noutajiin, huomioi yleiset ohjeet yskimisestä ja hygieniasta. Älä ruokaile koulualueella tai jää muutenkaan sinne. Sairaana ei saa tulla ruokajakeluun.

 

Yksi henkilö perheestä noutaa ruoat (voi ottaa kerralla mukaan sisarusten ruoat myös). Mukaan reppu/kassi.

 

Ruokajakelussa on nimilistat ilmoittautuneista – mikäli nimeä ei löydy listalta, saatat jäädä ilman ruoka-annosta – pyrimme korvaamaan sen elintarvikkeilla (esim. mehukeittoa, keksejä, kuivattuja hedelmiä)

 

Yhteistyöstä kiittäen

Paulaharjun koulu

 

Ohjeistus perustuu SIKUn ja Tilapalveluiden valmiusryhmän ohjeisiin

Jakolinkki