Ajankohtaista

< Takaisin

Kutsu kuulemis- ja keskustelutilaisuuteen Pikkaralan koulua koskien 26.8. klo 18-19.30


Oulun kaupunki tilasi syksyllä 2019 ulkoisen arvioinnin Perlacon Oy:ltä talouden sopeuttamisen keinoista. Talouden sopeutustarve on n. 50 miljoonaa euroa. Kaupunginhallituksen ryhmäpuheenjohtajista koostuva toimikunta on linjannut arvioinnin pohjalta jatkotoimenpiteet 26.2.2020. Yksi toimenpide-esitys on, että pienistä kouluyksiköistä, Pikkaran koulu, Sanginsuun sivukoulu ja Keiskan sivukoulu, luovutaan ja lasten perusopetuspalvelut järjestetään lähialueen kouluissa.

Tervetuloa keskiviikkona 26.8. klo 18-19.30 kuuntelemaan ja keskustelemaan, miten asiassa mennään nyt Pikkaralan koulun osalta eteenpäin.  

Järjestämme tilaisuuden koronapandemian takia etätilaisuutena, ja siihen voi osallistua Teams Live Eventin kautta tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla. Alla on tarkemmat osallistumisohjeet. Voit liittyä mukaan tilaisuuteen osoitteessa: https://bit.ly/pikkarala

 

Ohjelma:

 

Mitä ulkoisen arvioinnin selvitys pitää sisällään?
Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuurijohtaja Mika Penttilä


Mitä Pikkaralan koulusta luopuminen tarkoittaa käytännössä?
Eteläisen alueen aluepäällikkö Harri Kauppinen

Ajankohtaista alueen kaavoituksesta ja tonttipolitiikasta
Kaavoituksen edustaja Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalveluista

 

Ohjeet etäosallistumiseen:


Voit osallistua tilaisuuteen tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla. Älypuhelimen pienellä näytöllä tilaisuuden diaesityksen yksityiskohtia voi olla vaikea seurata, joten kannattaa suosia mahdollisuuksien mukaan suurempaa laitetta.

Tietokoneella osallistuminen onnistuu Chrome, Microsoft Edge ja Firefox -verkkoselaimilla. Päivitä selaimesi tarvittaessa uusimpaan versioon. Varmista, että selaimesi asetukset sallivat kolmannen osapuolen evästeet.

Jos aiot osallistua tilaisuuteen mobiililaitteella (matkapuhelin tai tabletti) lataa mobiililaitteeseen Microsoft Teams -sovellus Google Play -kaupasta (Android) tai App Storesta (iOS).

Tilaisuuden linkki toimii jo ennen tilaisuuden alkamista. Voit kokeilla pääsetkö laitteellasi tilaisuuden odotustilaan jo ennen sen alkamista.

Voit esittää kysymyksiä esittäjille sovelluksen puhekuplapainikkeen takaa. Tarkemmat ohjeet tilaisuuteen liittymiseen ja kysymyksien esittämiseen Teamsilla löytyvät erillisestä ohjeesta alta.

Ohjeet Teams Live Event -tilaisuuteen osallistujille (pdf)

Huom. Valitettavasti Android-järjestelmän mobiililaitteilla esityksen ääni katoaa siksi aikaa, kun siirtyy kysymysosioon (tieto 11.8.2020). Ääni palaa normaalisti kuuluviin, kun siirtyy yläkulman nuolesta takaisin esitys-näkymään.

Jakolinkki