In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Retkipäivä 26.8.2015

Tänäkin vuonna 7.-luokkien retkipäivän ohjelmasta olivat suuressa vastuussa tukioppilaat, jotka järjestivät tänäkin vuonna 7.-luokille mukavaa ohjelmaa. Aamupäivällä luokat 7D, 7E ja 7F siirtyivät yhtenä joukkona Madetojan salin viereiselle nurmikentälle pelaamaan jalkapalloa – vaihtelevin säännöin. 7.-luokkalaiset joutuivat mm. konttaamaan, rapukävelemään ja juoksemaan käsikynkkää pelien aikana.Aamupäivän aikana leikittiin myös monenlaisia ryhmäytymisleikkejä, joko oman luokan kanssa tai isommalla porukalla. Ennen ruokailua luokat 7E, 7F ja 7G leikkivät kummitukareiden johdolla tyynyrallia sekä Paavoa ja Riittaa. Tyynyrallin leikkimisestä muodostui oikea kilpaurheilulaji ja seiskoista löytyi valtava määrä innokkaita Paavoja ja Riittoja. Ruokailun jälkeen luokat 7B ja 7C kokoontuivat leikkimään "Tuo Minulle"-leikkiä ja norsupalloa. Iltapäivän aikana ideoitiin myös monen luokan omat säännöt, jotka kaikki luokan oppilaat allekirjoittivat. Päivän aikana kaikki luokat saivat myös Wilma-tunnukset, ja kummitukarit infosivat seiskoja tukioppilaaksi hakemisesta.

Tukioppilaat olivat mukana myös 10.-luokkalaisten ryhmäytyksessä. Tukioppilaat vetivät kympeille mm. "Tuo minulle"-leikkiä ja sanomalehtileikkiä. Myös 10.-luokkalaiset pelasivat omalla tahollaan jalkapalloa.

Päivän päätteeksi 7.- ja 10.-luokkalaiset kerääntyivät liikuntasaliin kuuntelemaan oppilas- kuntainfoa. Tukioppilaiden onnistui järjestää mukava ryhmäytymispäivä, jonka ansiosta monen luokan luokkahenki parani varmasti!

Tukioppilaiden kertomuksista koonnut

Pohjankartanon tukioppilaiden sihteeri

Veeti Kainulainen 9D