Pohjoista kirjallisuutta
Nuottikirjasto
Naxos
Naxos Music Library Jazz
Musiikkikirjastot

Ura

Ahvenjärvi ja Lappalainen suorittivat teorianopettajan jatkotutkinnon Oulun konservatoriossa vuonna 2002. Oulun vuosina sävellystä molemmille opetti Vesa Valkama, joka on ollut heidän merkittävin opettajansa.

Alkuvuodesta 2002 Ahvenjärvi ja Lappalainen suuntasivat yksityisopintoihin Prahaan. Kevään ja kesän 2002 he opiskelivat Luxemburgin konservatoriossa. Vuosina 2002-2005 he opiskelivat Mozarteum-yliopistossa Salzburgissa ja suorittivat siellä sävellyksestä loppututkinnon Adriana Hölszkyn johdolla. Laajaan nykymusiikin opinto-ohjelmaan kuului mm. elektronimusiikin, analyysin ja orkestraation opintoja.


Opetuskokemus

Tapio Lappalainen on ollut musiikin perusteiden virassa Jokilaaksojen musiikkiopistossa vuodesta 2005. Musiikin teorian lisäksi hän opettaa myös sävellystä sekä vuodesta 2008 alkaen musiikkiteknologiaa. Hän on myös opettanut musiikin teoriaa ja musiikkiteknologiaa Oulun yliopistossa, musiikin historiaa Oulun konservatoriossa ja Oulun seudun ammattikorkeakoulussa sekä studiotekniikkaa Madetojan musiikkilukiossa.


Musiikkiteknologia

Lappalainen on opiskellut musiikkiteknologiaa, mm. äänittämistä, miksaamista, äänisynteesiä ja akustiikkaa Sibelius-Akatemiassa, Mozarteum-yliopistossa, Aalto-yliopiston teknillisessä korkeakoulussa sekä Oulun ja Luxemburgin konservatorioissa. Musiikkiteknologian kesäkursseilla Lappalainen on käynyt Stanford-yliopiston CCRMA-instituutissa, Berkeley-yliopiston CNMAT-instituutissa sekä Darmstadtin nykymusiikkikursseilla.  

OUTI-verkkokirjasto 

OUTI-verkkokirjasto

– lainat ja haku