In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Päiväkotimme Päiväkotimme

Päiväkotimme avattiin elokuussa 1984, joten yli kahden vuosikymmenen kokemus, henkilökunnan pysyvyys, halu uudistua ja pysyä ajan hermolla takaavat laadukasta varhaiskasvatusta alle kouluikäisille lapsille laajenevalla Kuivasjärven alueella.

Päiväkotimme sijaitsee Pöllönkankaan koulun naapurissa ja mahdollistaa toimivan yhteistyön toimipaikkojemme välillä. Yhteisesti suunnitellut liikuntatempaukset ja muu yhteinen toiminta koulun kanssa takaa turvallisen siirtymävaiheen eskarista koululaiseksi.

 Kiipeillään Hiihdetään

Päiväkodissamme on runsaasti jakotiloja ja leikkipisteitä ympäri taloa. Veistossa naputellaan ja maalaillaan, salissa jumpataan ja pelataan, musisoidaan, rakennellaan ja leikitään.

Pihamme on suuri, välineistöltään monipuolinen ja liikuntaan kannustava. Ympäröivä luonto tarjoaa meille oivat mahdollisuudet retkeilyyn, liikuntaan, seikkailuun ja oppimiseen.

 Kiipeilytelineitä Barbieleikki

Meistä on tärkeää, että vanhemmat voivat jättää lapsensa turvallisin mielin hoitoon ja lapsi tulisi mielellään päiväkotiin tuntien olonsa turvalliseksi. Tärkeää on myös, että jokaisella on kavereita, joiden kanssa leikkiä ja touhuta.

Talvisia pihakuvia:

Isojen piha

Pienten piha