In English | Tekstin koko A- A+

Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Luupin senioriklubi tarjoaa uutta toimintaa ikäihmisille

Museo- ja tiedekeskus Luupin senioriklubi tarjoaa yli 60-vuotiaille ja eläkeläisille kerhomuotoista toimintaa. Monipuolinen ja helposti lähestyttävä ohjelma voi olla esim. luentoja, opastuksia, retkiä ja työpajoja Luupin eri toimintapaikoissa. Tiedossa on myös viihtyisää yhdessäoloa ja keskustelua näyttelyiden teemoista.

Luupin senioriklubin avajaisia vietetään torstaina 11.2. kello 13 Tiedekeskus Tietomaan ravintolasalissa. Avajaisissa tutustutaan yhdessä Luupin senioriklubin alustavaan kevään 2016 ohjelmaan. Tilaisuuden lopuksi katsotaan kello 14 alkava 3D-jättielokuva Matkalla avaruuteen (kesto 40 min). Avajaisiin ei ole pääsymaksua ja tarjolla on myös pullakahvit.

Tervetuloa keskustelemaan ja esittämään toiveita!

 

Luupin senioriklubin kevään 2016 ohjelmaa:

11.2. klo 13                                  Senioriklubin avajaiset Tiedekeskus Tietomaan ravintolasalissa.

22.3. klo 13

Tutustuminen taidemuseon Kaisun valinnat – 68 ja 89 ynnä muut hullut vuodet -näyttelyyn. Taidetta Oulun kaupungin ja Sanomalehti Kalevan kokoelmista. Esittely Kaisu Mikkola.

14.4. klo 13               

Tutustuminen Pohjois-Pohjanmaan museossa Maat, metsät, tehtaat -näyttelyyn. Valoja ja varjoja 1950-luvulla.

4.5. klo 13 Tutustuminen taidemuseon Ari Koch – Vaelluskertomuksia ja Hanna Kanto – Beam of Light -näyttelyihin ja taidepaja.


Senioriklubissa on tarjolla kuukausittain ohjelmaa Luupin kohteissa kauempana sijaitsevia Turkansaaren ulkomuseoa ja Kierikkikeskusta unohtamatta. Näissä kaikissa ikäihmiset pääsevät tutustumaan esillä oleviin näyttelyihin ja niiden taustoihin oppaiden johdolla.

Kevään tilaisuuksiin pääsee sisäänpääsymaksun hinnalla (eläkeläiset 4 €) tai Museokortilla.

Lisätietoja:

Outi Dekker, Oulun taidemuseo, 044 703 7457, outi.dekker @ouka.fi
Harri Häll, Tiedekeskus Tietomaa, 044 703 1346, harri.hall @ouka.fi
Tuula Turunen, Pohjois-Pohjanmaan museo, 044 703 7167, tuula.turunen @ouka.fi