Hae esiintyjäksi puistopiknikeihin

 

Oulun kaupungin tarjoamat puistopiknikit järjestetään vastikään uusitussa Hollihaan puistossa kesäsunnuntaisin 17.6.-12.8.2018. Tämän lisäksi aluepiknikit järjestetään kolmena lauantaina Haukiputaan toimintapuistossa, Kiimingin Syke-talon puistossa sekä Oulunsalon kotiseutumuseon pihalla. 

Tapahtumiin etsitään nyt esiintyjiksi oululaisia artisteja ja ryhmiä. Esiintyjähaku on avoinna 3.-27.4. ja hakemuksen voi jättää websivun www.ouka.fi/puistopiknikit verkkolomakkeella. Puistopiknikit ovat kestoltaan 1-2 tunnin mittaisia riippuen esityksen luonteesta. Osa piknikeistä voidaan toteuttaa useamman esiintyjän voimin. Yksittäisen esitysehdotuksen kestoksi toivotaan vähintään 30 minuuttia.

Tapahtumat on tarkoitettu ensisijaisesti yhdistyksille, harrastelijaryhmille ja puoliammattilaisille. Oulun kaupunki pidättää oikeuden valita parhaiten tapahtumiin soveltuvat esiintyjät. Esiintyjille maksetaan 200 euron suuruinen korvaus per esitys. Esiintyjiltä edellytetään mahdollisuutta verkkolaskutukseen, joka tarkoittaa laskutusta yhdistyksen tai yrityksen kautta tai vaihtoehtoisesti laskutus-/palkkiopalvelun käyttämistä.

Esitysten tulee olla kevyellä tapahtumatekniikalla toteutettavia. Kaupunki tarjoaa esiintyjille tilan, sähkön ja pienen äänentoistolaitteiston. Oulun kaupunki hakee tapahtumiin keskitetysti tarvittavat luvat.

Voit hakea esiintyjäksi yhteen tai useampaan tapahtumapäivään.

Lisätietoja: tuottaja Jarkko Halunen p. 044 703 8274, jarkko.halunen@businessoulu.com

Ilmoittaudu täyttämällä lomake

Täytä kaikki kohdat huolellisesti

Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.

Valitse ajankohta, jolloin voit tulla esiintymään:

Oulun Puistopiknikit