Avoin varhaiskasvatus Puolivälinkangas Avoin varhaiskasvatus Puolivälinkangas

Avoin päiväkoti Puolivälinkangas tarjoaa toimintaa, iloa, virkistystä ja tukea arkeen!

Avoin varhaiskasvatus on ohjattua toimintaa kotihoidossa oleville lapsille. Tavoitteenamme on tukea perheitä lasten hoidossa ja kasvatuksessa silloin, kun perheellä ei ole tarvetta kokopäiväiselle hoidolle.

Toimintakautemme mukailee koulun toiminta-aikoja.
Ryhmiin haetaan päivähoitohakemuksella.

Avoimen päiväkodin puh. 044 703 5576

Kolmiloikka - kolmen kerran ryhmä

on avointa varhaiskasvatustoimintaa eli ohjattua toimintaa kotihoidossa oleville lapsille. Ryhmää ohjaavat lastentarhanopettaja ja lastenhoitaja. Ryhmässä opitaan iloisen leikin ja ohjatun toiminnan avulla ryhmässä toimimista. Lapsen osallisuus on tärkeä osa kasvatustoimintaa: lapsi voi vaikuttaa leikkiin, askarteluihin, lauluihin ym. tekemiseen itse.

  • maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 8.00–11.00.

Tasahyppy - kolmen kerran ryhmä

On ohjattua varhaiskasvatustoimintaa, kaksi kertaa viikossa 3 tuntia kerrallaan. Ryhmää ohjaavat lastentarhanopettaja ja lastenhoitaja. TRyhmässä lapsi opettelee ensimmäisiä kertoja olemaan erossa vanhemmistaan. Lapsi saa leikkiä ja oppia turvallisen kannustavassa ilmapiirissä. Lapsi saa hoivaa ja hellyyttä leikin ja monipuolisen ohjatun toiminnan lomassa.

  • tiistaisin ja torstaisin klo 8.00–11.00
  • keskiviikkoisin klo 12.00 - 15.00

 

PERHERYHMÄT

Perheryhmissä työskentelee 2 lastentarhanopettajaa. Ryhmät tarjoavat monipuolista toimintaa, leikkiseuraa, vertaistukea ja mukavaa yhdessäoloa kotona oleville lapsiperheille.

Perheryhmä Tiitiäiset

  • Ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 8.30–11.30

Perheryhmä Hippiäiset 

  • Ryhmä kokoontuu torstaisin klo 8.30–11.30

Kukka