In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Ryhmät Ryhmät

Puolivälinkankaan ryhmät:

Viipukat

on alle 3-vuotiaiden ryhmä. Meillä on lastentarhanopettaja ja kaksi lastenhoitajaa.

Viipukoiden lapsista useimmat tulevat kotihoidosta. Lämmin vastaanotto ja hoidon pehmeä aloitus ovat tärkeitä tavoitteitamme. Ryhmässä painottuvat perushoito, yksilöllisyys, osallisuus ja läheisyys. Lapset tutustuvat turvallisessa ympäristössä päiväkotielämään ja ryhmässä olemiseen leikin ja monipuolisen toiminnan lomassa.

Viipukat

Tillikat

Tillikat on 3–5-vuotiaiden kokopäiväryhmä. Ryhmässä on 2 lastentarhanopettajaa ja 1 lastenhoitaja.

Tillikat harjoittelevat omatoimisuutta arjen eri tilanteissa ja toimivat kolmessa pienryhmässä, joiden nimet lapset keksivät toimikauden alussa. Toiminnassa korostuu lasten osallisuus, leikkitaidot ja sosiaalisen kanssakäymisen opettelu. Näitä harjoitellaan mm. laulujen, leikkien ja jumpan avulla.

Tillikoiden ryhmähuone

Näppärit

on 3–5-vuotiaiden lasten kokopäiväryhmä. Meillä on lastentarhanopettaja ja kaksi lastenhoitajaa.

Näppäreiden ryhmä jakaantuu kolmeen pienryhmään, joiden nimet lapset keksivät toimikauden alussa. Toiminnassa huomioidaan lasten osallisuus, opitaan leikkitaitoja ja sosiaalista kanssakäyntiä. Pienryhmissä harjoitellaan keskittymistä, ohjeiden kuuntelua ja omatoimisuutta. Viikoittain toteutetaan jumppaa, musiikkia, kädentaitoja ym. Lähiympäristöön ja luontoon tutustutaan säännöllisesti.Naskalit

on esiopetusryhmä, jonka päivittäinen toiminta-aika on klo 8.30–12.30. Ryhmässä työskentelee lastentarhanopettaja ja mahdollisuuksien mukaan avustaja.

Ryhmässä toteutetaan esiopetusta, jossa lapsi saa perustietoja, -taitoja ja valmiuksia oppimisen eri osa-alueilla elämysten, kokemusten, osallisuuden ja ryhmässä toimimisen kautta. Esiopetuksessa harjoitellaan mm. omista tavaroista huolehtimista, omatoimisuutta, tutustutaan kirjaimiin ja numeroihin leikkiä unohtamatta. Naskaleissa lapset tutustuvat kouluympäristöön.

Näppäreiden ruokasali


Menninkäisentie 4, 90550 Oulu:


Menninkäisentien taloLemmikit

on alle 3-vuotiaiden lasten ryhmä. Ryhmää ohjaa lastentarhanopettaja ja kaksi lastenhoitajaa.

Lemmikeiden lapset tulevat pääsääntöisesti kotihoidosta. Hoidon pehmeä aloitus, hyvä tutustuminen ja turvallisuuden tunteen luominen ovat tärkeitä asioita toiminnassamme. Lapsi saa perushoitoa, yksilöllistä huomiota ja läheisyyttä leikin ja monipuolisen toiminnan lomassa.

Menninkäiset

on 3–5-vuotiaiden lasten ryhmä. Ryhmää ohjaa lastentarhanopettaja ja kaksi lastenhoitajaa.
 

Toiminnassa huomioidaan lasten osallisuus, opitaan leikkitaitoja ja sosiaalista kanssakäyntiä. Pienryhmissä harjoitellaan keskittymistä, ohjeiden kuuntelua ja omatoimisuutta. Viikoittain toteutetaan jumppaa, musiikkia, kädentaitoja ym. Lähiympäristöön ja luontoon tutustutaan säännöllisesti mm. Metsämörritoiminnan kautta.


Maahiset

on  esiopetusryhmä. Ryhmää ohjaa kaksi lastentarhanopettajaa ja lastenhoitaja.

Esiopetusryhmässä korostuu Suomi toisena kielenä -opetus. Lisäksi harjoitellaan omista tavaroista huolehtimista, omatoimisuutta, tutkitaan kirjaimia ja numeroita ja retkeillään läheisessä luonnossa ts. lapset tutustuvat esikouluikäisille tärkeiden taitojen ja tietojen maailmaan elämysten, kokemusten, osallisuuden ja ryhmässä toimimisen sekä leikin kautta.

Naapukoiden numeropeli