Koulun ja kodin päivä pääkoululla perjantaina 30.9. ja Kuivasojalla tiistaina 4.10. - Ajankohtaista - Rajakylän koulu - Oulun kaupunki

Rajakylän koulu & Kuivasoja Rajakylän koulu & Kuivasoja

< Takaisin

Koulun ja kodin päivä pääkoululla perjantaina 30.9. ja Kuivasojalla tiistaina 4.10.

Hei,

koulun ja kodin päivää vietetään perjantaina 30.9.pääkoululla ja  Kuivasojalla tiistaina 4.10. Kutsunkin kotiväen tuolloin rehtorin aamukahville klo 8.00 - 9.30 välisenä aikana.

Pääkoululla kahvitus järjestetään alakoulun liikuntasalissa.  Rehtorin lisäksi paikalla ovat sekä ylä- että alakoulun apulaisjohtajat, erityisopettajia  sekä vanhempaintoimikunnan jäseniä. Ohjelmassa vapaata seurustelua kouluun ja koulunkäyntiin liittyen. Kahvin jälkeen vanhemmat ovat tervetulleita luokkiin. Lisäksi on mahdollisuus kiertää koulun tiloja oppilaiden opastuksella. Aamun ensimmäiselle välitunnille 9.30 - 9.50 alakoulun puolella otetaan mielellään mukaan vanhempia touhuamaan oppilaiden kanssa.

Seuraavalla viikolla tiistaina 4.10. Kuivasojalla on sama ohjelma.  Kahvitus toteutetaan liikuntasalissa ja luokissa on avoimet ovet. Rehtorin lisäksi mukana kahvittelemassa alakoulun apulaisjohtaja Jussi Näykki sekä laaja-alainen erityisopettaja Mia Nissilä.

Tervetuloa

Anne Kumpula, rehtori