Ajankohtaista

< Takaisin

Rakennusvalvonnan Tuumastukki-palkinto De Gamlas Hemille

Oulun rakennusvalvonta palkitsee Tuumastukki-palkinnolla tänä vuonna vuoden korjauskohteen De Gamlas Hemin. Palkinto annetaan vuosittain rakennusalan toimijalle, joka on kunnostautunut laadukkaassa rakentamisessa.

DGH Kiinteistöt Oy on toteuttanut korkealaatuisen hotelli- ja ravintola -kokonaisuuden suojeltuun, arvokkaaseen De Gamlas Hem -rakennukseen, joka palveli aiemmin vanhainkotina, toimintakeskuksena ja toimistotiloina. Oululaiset yrittäjät ovat seuranneet rohkeasti visiotaan liiketoiminnasta, rakennuksen uudesta käytöstä ja lisärakentamisesta. Ammattitaitoinen pää- ja arkkitehtisuunnittelu on säilyttänyt rakennuksen  kulttuurihistorialliset ja rakennustaiteelliset arvot sekä sovittanut ansiokkaasti ja innovatiivisesti uuden toiminnan vanhaan rakennukseen. De Gamlas Hem on esimerkki onnistuneesta korjauskohteesta, jossa rakennuksen arvo on kasvanut uuden toiminnan ja korjausrakentamisen myötä.

Palkinnolla halutaan rohkaista korjaamaan vanhoja arvorakennuksia. Samalla kannustetaan luoviin ratkaisuihin rakennusten käytön ja tilojen osalta kiinnittämällä hankkeeseen ammattitaitoiset suunnittelijat.  

Palkinnon vastaanottavat DGH Kiinteistöt Oy sekä kohteen pääsuunnittelija Juha-Pekka ”Peksi” Mikkonen Ouluhallissa Kotona 2019 -messuilla lauantaina 28.9. klo 13.10.

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin viralliset ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa www.ouka.fi/kuulutukset.

Rakennusvalvonnan ilmoitukset löytyvät valitsemalla kuulutuslajiksi <rakentaminen>.

Uutiskirje

Rakennusvalvonnan uutiskirjeen voit tilata tästä linkistä. Uutiskirjeessä kerromme mm. tulevista koulutuksista ja tapahtumista sekä ajankohtaisista asioista rakentamisen alalla ja rakennusvalvonnan toiminnassa. Aiemmat uutiskirjeet voit lukea alapuolisista linkeistä. 

Uutiskirje 1/2020 10.3.2020

Uutiskirje 2/2020 25.3.2020 Tietoa rakennusvalvonnan toiminnasta pandemian aikana

 

Tietosuojaseloste