Rakennusvalvonnan messuseminaarit tällä viikolla - Ajankohtaista - Rakennusvalvonta - Oulun kaupunki

Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Rakennusvalvonnan messuseminaarit tällä viikolla

Oulun rakennusvalvonta on mukana Rakenna-Sisusta-Asu-messuilla 24. – 25.9.2016 osastoilla 7.1. Rakennusvalvonnan osastolla on tarjolla kattava uudis- ja korjausrakentamisen ohjekortistomateriaali sekä rakennusvalvonnan ammattilaiset keskustelemassa kuntalaisten kanssa heidän kysymyksistään.

Rakennusvalvonta järjestää myös messuseminaarit ja aloittaa pientalorakentajien laadunohjauksen Ympäristötalolla (Solistinkatu 2, Oulu). Kaikki seminaariosallistujat saavat ilmaislipun Rakenna-Sisusta-Asu-messuille. Ilmoittautumiset ja ohjelmat www.bit.ly/syksy2016

Messuseminaarit:

Torstaina 22.9. klo 12 – 16.00 Kuivaketju10-työkalu laadun tekijälle

Kuivaketju10:stä on kehittynyt konkreettinen työkalu rakennushankkeen eri vaiheiden käyttöön. Toimintamallin merkitys suurten ja pienten hankkeiden suunnittelun ja urakoinnin onnistuneessa kilpailutuksessa kasvaa jatkuvasti. Seminaarissa käydään läpi Kuivaketju10:n tuoreimpia vaiheita ja ääneen pääsevät mm. useat pilottihankkeet. Omat terveisensä seminaariin tuo ympäristöministeriön Katja Outinen.
 

Torstaina 22.9. klo 17.30 – 20.00 Laadunohjaukset pientalorakentajille

Rakennusvalvonta kutsuu kaikki Oulun kaupungin tontin saaneet ja muut pientalon rakentamista suunnittelevat rakentajaperheet laadunohjauksiin. Ensimmäinen tilaisuus on torstaina 22.9. ja ohjelma jatkuu seuraavana maanantaina. Lisätietoa iltojen aiheista: www.bit.ly/laadunohjaus


Perjantaina 23.9. klo 12.30 – 16.00 Massiivipuurakenteiden hyödyntäminen julkisessa ja kerrostalorakentamisessa

Yhteistyöseminaari Puunet-hankkeen kanssa. Massiivipuurakentaminen niin hirren kuin CLT:n muodossa on esillä harva se päivä. Pudasjärven hirsikampus on saavuttanut merkittävää julkisuutta ja puurakentamisen suosio näyttää olevan kasvussa myös monissa muissa julkisissa hankkeissa. Perjantain seminaarissa keskitytäänkin juuri julkiseen ja suurten kohteiden rakentamiseen ja massiivipuun hyödyntämiseen niissä.
 

Lauantaina 24.9. klo 9.30 – 12.00 Korjausrakentamisen seminaari – Säästä kotia korjaamalla

Lauantain perinteinen korjausrakentamisen seminaari on aina tasaisen suosittu niin pientalokorjaajien kuin taloyhtiöidenkin edustajien keskuudessa. Tänä vuonna aiheita ovat mm. haitta-aineet, talon taaarvon säilyttäminen, syksyn huoltotoimet sekä riskipaikat eri aikakausien taloissa.


Rakennusvalvonta yhteystiedot

  • Käyntiosoite work Solistinkatu 2,
  • Postiosoite postal PL 38 90015 Oulu
  • Puhelin Asiakaspalvelu work 08 5584 3500 Katselmusten tilaaminen work 044 703 2711
  • Sähköposti
  • Verkkosivut Rakennusvalvonta
  • Aukioloajat Ma–pe klo 8.00–16.00
  • Anna palautetta
Tiedot esitetään hCard-muodossa.