In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Toiminta-ajatus Toiminta-ajatus

Hyvinvoiva lapsi

Meille tärkeää on tarjota lapsille ja perheille iloinen, avoin, kiireetön ja rohkaiseva ilmapiiri jossa lapsen on turvallinen olla ja leikkiaikaa on riittävästi. Tavoitteena on omatoiminen, itseensä luottava ja hyvinvoiva lapsi, jonka toimissa näkyy tekemisen ilo, positiivisuus ja huumori. Työtavoissamme painottuvat leikki, liikunta ja luonto sekä kestävä kehitys.

MetsäpolkuKestävä kehitys ja luonto

Tarjoamme lapsille luontoelämyksiä tekemällä retkiä lähiympäristöön ja -metsään sekä mahdollisuuksien mukaan kauemmaksikin. Näin lapset oppivat kunnioittamaan ja arvostamaan luontoa. Kierrätämme paperia ja maitopurkkeja sekä käytämme askartelussa luonnon- ja jätemateriaalia.

Leikki

Leikki on tärkeä osa lapsen kasvua ja kehitystä. Annamme lapsen omaehtoiselle leikille tarpeeksi aikaa sekä kiireettömän ja turvallisen ympäristön.

Palapelin rakentamista

Liikunta

Annamme päiväkodissa lapsille mahdollisuuden monipuoliseen liikuntaan, jotta he oppivat nauttimaan liikkumisesta, kykenevät ilmaisemaan itseään liikkumalla sekä purkamaan tunteitaan ja hallitsemaan omaa kehoaan. Oma sali ja runsas liikuntavälineistö, sekä lähiympäristö luo meille oivat puitteet liikuntaan. Osallistumme mahdollisuuksien mukaan vuosittain järjestettävään Nuoren suomen järjestämään Vauhtivarpaat-tempaukseen.

Vauhtivarpaita