In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Toiminta-ajatus Toiminta-ajatus

Sylin ja lämmön voimalla,
yksilöllisellä hoivalla,
mielikuvituskuvin,
teemme päivästämme huvin.

 

Päiväkotimme toiminnassa korostuvat lasten ja perheiden osallisuus. Pidämme tärkeänä vanhempien kanssa tehtävää yhteistyötä. Tavoitteenamme on rehellinen ja avoin kanssakäyminen vanhempien kanssa. Näin luomme pohjan molemminpuoliselle luottamukselle ja laadukkaalle yhteistyölle.

Työskentelemme projektiluontoisesti, useimmiten pienryhmissä. Tuemme ja kannustamme lasta löytämään omat voimavaransa sekä oppimaan uusia asioita itse tekemällä ja kokemalla, uusien elämysten kautta. Sampolan päiväkodissa jokaisella lapsella on oikeus oppia leikkien ja iloita oppimastaan. Luomme lapselle innostavan ja turvallisen oppimisympäristön, joka mahdollistaa lapsen luontaisen uteliaisuuden, ympäristön tutkimisen sekä uuden oppimisen. Ympäröivä luonto on tärkeä osa toimintaamme.

Annamme lapselle mahdollisuuden toimia hänelle ominaisilla tavoilla: leikkiminen, liikkuminen, taiteellinen kokeminen ja ilmaisu sekä tutkiminen. Tuemme lapsen luontaista oppimisen halua, jokaisen lapsen yksilöllisyyden huomioon ottaen.