In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Päiväkotimme Päiväkotimme

Sarasuon päiväkoti sijaitsee Kaakkurinkankaalla, vanhalla Kaakkurin alueella. Päiväkoti on valmistunut keväällä 1991, jolloin talo aloitti toimintansa Kaakkurin toimintakeskuksen nimellä. Nykyinen nimi, Sarasuon päiväkoti, otettiin käyttöön vuoden 2007 alusta. Päiväkotimme läheisyydessä, tien toisella puolella sijaitsee Sarasuon koulu. Yhteistyö koulun kanssa on monipuolista ja lähes päivittäistä.

Karusellissa

Sarasuon päiväkodissa on viisi lapsiryhmää. Ryhmätilojen lisäksi päiväkodissamme on vesileikkihuone, veistohuone sekä sali. Salia käytämme liikunta- ja musiikkituokioihin sekä erilaisiin kulttuuritapahtumien järjestämiseen. Alueen perhepäivähoitajat ja perheet ovat tervetulleita yhteisiin tapahtumiimme. Erikoisuutenamme ovat myös muutaman kerran viikossa toimivat erilaiset ilmaisu- ja liikuntakerhot. Päiväkotimme kaikki tilat ovatkin tehokkaasti lasten käytössä.

Päiväkodissamme on iso piha, jossa lapsilla on mahdollisuus monipuoliseen liikkumiseen ja  leikkiin. Oppimisympäristön monimuotoisuutta lisäävät alueemme luonto, lähimetsät sekä koulun yhteydessä oleva liikunta- ja luistelukenttä.