Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Ajankohtaista

< Takaisin

Aukiolopoikkeukset varhaiskasvatuksessa syyslomaviikolla (viikko 43) ja joulun aikaan

Hyvät asiakasperheet,

päiväkodit toimivat koulujen syyslomaviikolla (viikko 43) ja joulun aikaan supistetusti. Voit ilmoittaa lapsesi lomat ja poissaolot jo nyt sähköisesti täällä: Tunnistautumista vaativat sähköiset palvelut.

Syyslomaviikon toiminta 20.-26.10.2014 (viikko 43)

Päiväkodit ovat pääsääntöisesti avoinna, mutta ryhmiä ja toisiaan lähinnä olevien päiväkotien toimintaa voidaan yhdistää. Perhepäivähoidossa muutoksia voi tulla perhepäivähoitajien lomien johdosta, jolloin perhepäivähoidon esimiehet tiedottavat asiakkaita.

  • Maksutonta esiopetusta ei järjestetä 20.-26.10.2014 (viikko 43) välisenä aikana.
  • Avointa varhaiskasvatusta (perheryhmät, taaperot, pikkukoulut, liikuntaleikkikoulut, ulkoiluleikkikoulut) ei järjestetä 20.-26.10.2014 (viikko 43) välisenä aikana.
     

Joulun ajan toiminta 27.12.2014 - 6.1.2015

Valtaosa päiväkodeista ja ryhmäperhepäiväkodeista on suljettuna 27.12.2014 - 6.1.2015. Perhepäivähoidossa muutoksia voi tulla perhepäivähoitajien lomien johdosta, jolloin perhepäivähoidon esimiehet tiedottavat asiakkaita.

  • Maksutonta esiopetusta ei järjestetä 20.12.2014 - 6.1.2015 välisenä aikana.
  • Avointa varhaiskasvatusta (perheryhmät, taaperot, pikkukoulut, liikuntaleikkikoulut, ulkoiluleikkikoulut) ei järjestetä 20.12.2014 - 11.1.2015 välisenä aikana.

Joulun aikana varhaiskasvatusta tullaan järjestämään jokaisella suuralueella keskitetysti ja päivystävissä päiväkodeissa järjestetään jatkettua aukioloa tarvittaessa.

Päivystäviä päiväkoteja ovat:

Pohjoinen alue:
Ritaharju, Jatulin-Tarha
Eteläinen alue: Maikkula, Pitkäkangas
Itäinen alue: Honkimaa (yöhoitomahdollisuus - yöhoitoa ei tarjota jouluaattona, joulupäivänä ja tapaninpäivänä), Talvikangas, Pikku-Vesainen ja tarvittaessa Kirkonkylän ryhmis Yli-Iissä
Keskinen alue: Ainola ja Varpula (yöhoito, yöhoitoa Varpulassa ei tarjota jouluaattona, joulupäivänä ja tapaninpäivänä)

Mikäli lapsesi tarvitsee hoitoa joulupäivystyksen aikaan, ilmoita hoidon tarve lapsen hoitopaikkaan. Muistathan ilmoittaa myös lapsesi lomat.

Lapsen poissaolo päivähoidosta syyslomaviikolla ja joulun aikaan ei vaikuta päivähoitomaksuun.

Lisätiedot:
Tarkemmat lapsesi syyslomaviikon ja joulun ajan hoitoa koskevat tiedot saat omasta päiväkodistasi ja/tai perhepäivähoidonohjaajaltasi.

Jakolinkki

Poikkeuksia aukioloajoissa

Arkipyhät ja lomakaudet vaikuttavat aukioloihimme.

Aukioloaikojen poikkeukset kootaan yhdelle sivulle.