Ajankohtaista

< Takaisin

Eronneiden vanhempien vertaistukiryhmään ilmoittautuminen alkanut

Miten tuen lasta eron jälkeen?

Vanhemman neuvo® -vertaistukiryhmä auttaa vanhemmuudessa eron jälkeen. Seuraava ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin 26.9 –21.11.2018 klo 17.15–19.45 Mellenius-talolla osoitteessa Peltolankaari 18 A.

Vanhemman neuvo® on kahdeksan kertaa kokoontuva ammatillisesti ohjattu ryhmä, jossa voi jakaa kokemuksiaan eron jälkeisestä vanhemmuudesta ja sen haasteista, etsiä uusia toimintatapoja sekä pohtia sitä, miten vanhempien yhteistyö toimii ja miltä se lapsista näyttää.

Ryhmä toteutetaan Oulun kaupungin ja Oulun ensi- ja turvakodin yhteistyönä. Vetäjinä toimivat Tarja Linnanmäki kaupungin perhepalveluista ja Sirpa Huotari ensi- ja turvakodilta.

Ryhmänohjaajat haastattelevat kaikki ryhmään tulijat ennen ryhmän alkua. Ota yhteyttä niin kerromme ryhmän toiminnasta enemmän ja voit kertoa omasta elämäntilanteestasi. Samaan ryhmään voi osallistua vain toinen vanhemmista.

Ryhmä on maksuton.

Ilmoittautuminen ryhmään on alkanut. Varaa aika haastatteluun Sirpalta tai Tarjalta.  Kesälomien aikana voit ilmoittautua sähköpostilla, otamme yhteyttä haastatteluajan sopimiseksi viimeistään elokuussa.

Yhteystiedot:

Tarja Linnanmäki p. 044 703 6249, Oulun kaupunki, Kontinkankaan hyvinvointikeskus, perheneuvonta tarja.linnanmaki(at)ouka.fi (lomalla 2.7.–6.8.)
Sirpa Huotari p.040 159 1170, Oulun ensi- ja turvakoti ry, Ero lapsiperheessä -yksikkö. sirpa.huotari(at)oetk.fi (lomalla 18.6.–8.7. ja 13.8.–26.8.)

Jakolinkki

Poikkeuksia aukioloajoissa

Arkipyhät ja lomakaudet vaikuttavat aukioloihimme.

Aukioloaikojen poikkeukset kootaan yhdelle sivulle.