Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Ajankohtaista

< Takaisin

Höyhtyän terveysasema muuttaa Kontinkankaalle

Höyhtyän terveysaseman palvelut muuttavat Kontinkankaan hyvinvointikeskukseen huhtikuun aikana. Akuuttivastaanotto on jo muuttanut aiemmin, mutta nyt muuttavat myös neuvola ja vastaanottopalvelut. Kontinkankaan akuuttivastaanotto toimii hyvinvointikeskuksen pohjakerroksessa ja sinne voi mennä ilman varaamatta aikaa. Sairaanhoitaja arvioi asiakkaan hoidon tarpeen, ja tarvittaessa konsultoi lääkäriä. Terveysaseman muutto aloitetaan tällä viikolla, ja ajanvarausvastaanotto aloittaa Kontinkankaalla 13.4. Asiakkaat, joilla on varattuna vastaanottoaika, vastaanotetaan hyvinvointikeskuksen ensimmäisessä kerroksessa. Kiireettömissä asioissa voi lähettää kysymyksiä sairaanhoitajalle verkossa osoitteessa www.oulunomahoito.fi Vastaanottoaikoja voi varata numerosta 08 558 44333.

Höyhtyän neuvola aloittaa toimintansa Kontinkankaan hyvinvointikeskuksen 2. kerroksessa 9.4. alkaen. Myös neuvolaan voi lähettää kysymyksiä verkkopalvelu Omahoidon kautta, ja palvelusta voi myös varata ajan lapsen vuosittaiseen tarkastukseen. Neuvolan neuvonta- ja ajanvarausnumero on 08 558 44356. 

Laboratorio toimii Höyhtyällä 10.4.2015 saakka, jonka jälkeen laboratoriokokeisiin voi mennä muihin kaupungin laboratorioihin. Laboratoriotutkimukset vaativat aina vastaanottoajan varaamisen. Ajan voi varata verkossa Oulun Omahoitopalvelussa tai numerosta  08 5584 4355.

Hammashoitola jatkaa edelleen Höyhtyällä osoitteessa Hanhitie 15, 90150 Oulu.

Höyhtyän asukkaita palvelee myös Välke-hyvinvointipiste, joka sijaitsee Lintulammen asukastuvalla. Välke tukee Kontinkankaan hyvinvointikeskuksen palveluja tarjoamalla sairaanhoitajan, terveydenhoitajan sekä kuntoutusohjaajan ohjausta. Välkkeessä tarjotaan erityisesti tukea työttömille, ikäihmisille ja omaishoitajille. Lisäksi annetaan keskustelutukea mielenterveys- tai elämäkriisiasioissa sekä taloudellista ohjausta ja neuvontaa.

>> Lisätietoja Kontinkankaan hyvinvointikeskuksen bussiliikenteestä ja pysäköinnistä

Jakolinkki

Poikkeuksia aukioloajoissa

Arkipyhät ja lomakaudet vaikuttavat aukioloihimme.

Aukioloaikojen poikkeukset kootaan yhdelle sivulle.