Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Ajankohtaista

< Takaisin

Oulun kaupunki julkaisee oppaan veteraaneille

Oulun kaupunki julkaisee Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi oppaan veteraaneille. Opas postitetaan 509 oululaiselle veteraanille marraskuun lopussa.

"Veteraanien etuudet Oulussa" -oppaassa kerrotaan kaupungin järjestämistä veteraanien erityispalveluista ja avustuksista.

Opas sisältää tietoa myös muun muassa veteraanien kuntoutuksesta, kotiin annettavista palveluista, hammashoidosta, silmälasiavustuksista sekä asuntojen korjausavustuksista. Oppaassa on myös oululaisten veteraanijärjestöjen yhteystiedot.

Oulun kaupunki on vuosien ajan luonut ja kehittänyt veteraanien palveluja ja etuuksia. Palveluiden tarkoituksena on osaltaan auttaa veteraania säilyttämään toimintakykynsä ja tukea kotona asumista mahdollisimman pitkään. Etuuksien ja maksuvapautusten ansiosta veteraanit voivat asioida maksutta lukuisissa Oulun kaupungin toimipaikoissa, matkustaa ja pysäköidä ilmaiseksi, sekä nauttia ilmaisista kulttuurielämyksistä.

Opas on koottu Oulun kaupungin hyvinvointipalveluissa yhteistyössä sivistys- ja kulttuuripalveluiden, yhdyskunta- ja ympäristöpalveluiden sekä kaupunginteatterin kanssa. Edellinen opas ilmestyi 2011.

Oululaisista veteraaneista miehiä on 201 ja naisia 308. Miesten keski-ikä on 93 vuotta ja naisten 92.

Tutustu veteraanien oppaaseen.

Jakolinkki

Poikkeuksia aukioloajoissa

Arkipyhät ja lomakaudet vaikuttavat aukioloihimme.

Aukioloaikojen poikkeukset kootaan yhdelle sivulle.