Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Ajankohtaista

< Takaisin

Rajakylän hoivalla tutustutaan mielen hyvinvointiin 20.3.

Tule tutustumaan mielen hyvinvointia tukevaan toimintaan ja harjoituksiin Rajakylän hoivalle (Ruiskukkatie 2, 1 krs.) tiistaina 20.3. klo 12.30–15.00! Ikäihmisille ja yli 40-vuotiaille pitkäaikaistyöttömille suunnatussa Mielen hyvinvointia -tapahtumassa ovat mukana kriisityöntekijä Maija Kylmäniemi Oulun kriisikeskuksesta, kokemusasiantuntija, Hyvän mielen talo, Tuiran seurakunta, ODL:n keikka-apu ja Mielenvireys ry.  Tapahtumassa esitellään myös Oiva-hyvinvointiohjelmaa.

Mielen hyvinvointia -tapahtumaan on vapaa pääsy. Tilaisuus sisältää kahvitarjoilun. Tapahtuman järjestävät Oulun kaupungin hyvinvointipalvelut, Oulun kriisikeskus, Hyvän mielen talo, Tuiran seurakunta ja ODL:n keikka-apu.

Rajakylän hoivalla järjestetään kevään aikana muitakin pitkäaikaistyöttömille ja ikäihmisille suunnattuja teemapäiviä, jotka sisältävät järjestöjen esittelyä, pop up -luentoja, tietoiskuja, osallistavaa toimintaa sekä musiikkia ja tanssia. Tapahtumien tavoitteena on tukea pitkäaikaistyöttömien ja ikäihmisten fyysistä toimintakykyä ja sosiaalista hyvinvointia. Seuraavat teemapäivät ovat Sydämen hyvinvointia 24.4. ja Kulttuuripäivä 22.5.

Jakolinkki

Poikkeuksia aukioloajoissa

Arkipyhät ja lomakaudet vaikuttavat aukioloihimme.

Aukioloaikojen poikkeukset kootaan yhdelle sivulle.