Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Saman taivaan alla -hyväntekeväisyystapahtuma lauantaina 20.8.

Oulussa järjestetään lauantaina 20.8. Saman taivaan alla -hyväntekeväisyystapahtuma. Välivainion Tukikohdassa (Sorvarintie 5) pidettävässä tapahtumassa on musiikkia ja taidetta niin koko perheelle kuin aikuiseen makuun. Esiintyjät ovat pääasiassa oululaisia. Tapahtuman tuotto ohjataan kokonaisuudessaan Oulun alueelle tulleiden turvapaikanhakijoiden esikotouttamiseen.

Lapsiperheille suunnattu osuus alkaa klo 15.00. Ohjelmassa on Soiva Siili ja Liikkuva Laulureppu sekä kaikenlaista mukavaa toimintaa lapsille. Tapahtuma on ilmainen.

Varsinainen hyväntekeväisyyskonsertti alkaa klo 18.00. Konsertissa esiintyvät mm. The Skandinistas, Ryysyranta, Funksons, Laid Back Townies ja Radiopuhelimet. Liput illan konserttiin maksavat 10 € ja niitä saa Villa Victorista lähempänä tapahtumaa sekä ovelta ennen konserttia.

Saman taivaan alla -hyväntekeväisyyskonsertin Oulussa järjestävät yhteistyössä monikulttuurikeskus Villa Victor - Oulun kaupunki, Oulun vastaanottokeskus, SPR sekä oululaiset muusikot ja taiteilijat. Saman taivaan alla -liike on jo julkaissut levyn ja järjestänyt hyväntekeväisyyskonsertteja Helsingissä.

Lisätiedot:

yhteisötoiminnan päällikkö Pasi Laukka, Oulun kaupunki, puh. 044 703 1638


Poikkeuksia aukioloajoissa Poikkeuksia aukioloajoissa

Arkipyhät ja lomakaudet vaikuttavat aukioloihimme.

Aukioloaikojen poikkeukset kootaan yhdelle sivulle.