Varhaiskasvatuksen kesäpäivystykseen ilmoittautuminen alkaa 16.5.2016 - Ajankohtaista - Sosiaali- ja perhepalvelut - Sosiaali- ja perhepalvelut - Oulun kaupunki

Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Varhaiskasvatuksen kesäpäivystykseen ilmoittautuminen alkaa 16.5.2016

Kesäpäivystykseen ilmoittautuminen 16.5. - 29.5.2016

Kesäaikana (kesä-, heinä- ja elokuu) toisiaan lähellä sijaitsevat kunnalliset päiväkodit yhdistävät toimintaansa. Esiopetusta ja avoimen varhaiskasvatuksen kerhoja ei kesäaikana järjestetä. Perhepäivähoidossa toiminta on supistettua hoitajien lomien vuoksi. Yksityiset palveluntuottajat tiedottavat asiakasperheitään yksikkönsä aukiolopoikkeuksista.

Päivystysaikana 27.6. – 31.7.2016 päiväkotien palveluja tarjotaan kunnallisen päivähoidon asiakkaille ja vain niitä todella tarvitseville eli kesän työssäkäyvien tai päätoimisesti opiskelevien vanhempien lapsille.

Päivystävät päiväkodit:

  • Pohjoinen alue: Kuivasjärvi (jatkettu aukiolo ma - pe) , Jatulintarha (jatkettu aukiolo ma - su)
  • Itäinen alue: Välikylä (jatkettu aukiolo), Haapalehto, Pikku-Vesainen, Muurahainen, Naperoiden ryhmäperhepäiväkoti Yli-Ii
  • Eteläinen alue: Pitkäkangas (jatkettu aukiolo), Kaakonpoika
  • Keskinen alue: Ainola (Varpulassa vuorohoito), Simpsi, Värttö (jatkettu aukiolo)

 

Kesäpäivystykseen ilmoittaudutaan sähköisesti

Kesäpäivystyksen sähköinen ilmoittautuminen on avoinna 16.5. – 29.5.2016 osoitteessa: www.ouka.fi/ph-asiointi kohdassa Sähköinen asiointi. Kesäpäivystykseen haetaan ensisijaisesti omalle alueelle.

Kun olet ilmoittanut lapsesi kesäpäivystykseen, saat tiedon lapsesi kesäpäivystysajan hoitopaikasta lapsesi vakituisen päivähoitopaikan johtajalta/perhepäivähoidon ohjaajalta 8.6.2016 mennessä.

Jokainen päivystävä päiväkoti järjestää kesäpäivystyksen asiakkaille tutustumisajan, jolloin sinulla on mahdollisuus käydä tutustumassa päiväkodin tiloihin ja osaan kesäpäivystykseen tulevasta henkilökunnasta. Tutustumisajankohdasta saat tiedon kesäpäivystyspäätöksen mukana.

Lisätietoja antavat päiväkodinjohtajat ja perhepäivähoidonohjaajat.


Poikkeuksia aukioloajoissa Poikkeuksia aukioloajoissa

Arkipyhät ja lomakaudet vaikuttavat aukioloihimme.

Aukioloaikojen poikkeukset kootaan yhdelle sivulle.