Ajankohtaista

< Takaisin

Yhdessä kehittämään kaupungin hyvinvointipalveluita

Oulun kaupunki kutsuu erityisesti pohjoisella hyvinvointialueella asuvat ja muut asiasta kiinnostuneet mukaan palveluiden suunnitteluun ja kehittämiseen. Tilaisuudet järjestetään:

  • 14.1. Haukiputaan lukio (Länsituuli 1)
     
  • 21.1. Tuiran koulun ruokala (Koskitie 27, käynti S-marketin takaa)
     
  • 26.1. Ritaharjun monitoimitalo (Ritakierros 2)

Kaikki tilaisuudet alkavat klo 18. Tilaisuuksien aluksi kahvitarjoilu.

 

Oulun kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelut uudistuvat tulevien hyvinvointikeskusten ja -alueiden myötä. Palveluita toteutetaan tulevaisuudessa neljällä hyvinvointialueella (pohjoinen, itäinen, keskinen ja eteläinen)  kuuden hyvinvointikeskuksen kautta:  Haukipudas, Tuira, Kiiminki, Myllyoja, Kontinkangas ja Kaakkuri. Toiminnassa ovat jo Kiimingin ja Kontinkankaan hyvinvointikeskukset, ja muut hyvinvointikeskukset käynnistyvät hallinnollisesti ja osin toiminnallisesti vaiheittain vuoden 2016 aikana. Kokonaisuutenaan toiminnan muutokset ajoittuvat useammalle vuodelle liittyen mm. toimitilaratkaisuihin.

Vuoden 2016 alusta suunnittelutyö laajenee koskemaan pohjoista hyvinvointialuetta, joka tulee sisältämään Tuiran ja Haukiputaan hyvinvointikeskukset. Hyvinvointikeskukset tulevat tarjoamaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita nykyisten Haukiputaan, Tuiran, Rajakylän ja Kaijonharjun terveysasemien asiakkaille. Hyvinvointikeskusten suunnittelussa huomioidaan myös kunnan muiden sektoreiden, yksityisten palveluntuottajien ja kolmannen sektorin toiminta.

Tilaisuuksissa on mukana hyvinvointipalveluiden johdon edustus sekä eri toimialojen asiantuntijoita.  Yhteisen keskustelun virittämiseksi tilaisuudessa esitellään mm. väestön hyvinvointiin ja palveluiden saatavuuteen liittyvää tietoa.  Kuntalaisilta toivotaan näkemystä erityisesti palveluiden kehittämistarpeista sekä myös näkemyksiä siitä, mikä tällä hetkellä nähdään erityisen toimivana.

Tervetuloa!

Jakolinkki

Poikkeuksia aukioloajoissa

Arkipyhät ja lomakaudet vaikuttavat aukioloihimme.

Aukioloaikojen poikkeukset kootaan yhdelle sivulle.