Ajankohtaista

< Takaisin

Ystävänpäivän etkot Rajakylän hoivalla 13.2.

Rajakylän hoivalla (Ruiskukkatie 2, 1 krs.) järjestetään tiistaina 13. helmikuuta klo 12.3015 Ystävänpäivän etkot -tapahtuma, joka on suunnattu ikäihmisille ja yli 40-vuotiaille pitkäaikaistyöttömille. Tapahtumassa voit tutustua vapaaehtois- ja ystävätoimintaan ja tavata alueen asukkaita sekä yhdistysten ja järjestöjen edustajia. Myös Aino-neuvonta on paikalla kertomassa ikäihmisten palveluista.

Tapahtuman tavoitteena on tukea pitkäaikaistyöttömien ja ikäihmisten fyysistä toimintakykyä ja sosiaalista hyvinvointia. Tapahtuman järjestävät Oulun kaupungin hyvinvointipalvelut, Vuolle Setlementti ry, Tuiran seurakunta, ODL keikka-apu ja ITU-hanke.

Rajakylän hoivan tiloissa järjestetään kevään aikana muitakin pitkäaikaistyöttömille ja ikäihmisille suunnattuja teemapäiviä, jotka sisältävät järjestöjen esittelyä, pop up -luentoja, tietoiskuja, osallistavaa toimintaa sekä musiikkia ja tanssia. Seuraavat teemapäivät ovat Mielen hyvinvointia (20.3.), Sydämen hyvinvointia (24.4.) ja Kulttuuripäivä (22.5.).

Ystävänpäivän etkoihin on vapaa pääsy. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Jakolinkki

Poikkeuksia aukioloajoissa

Arkipyhät ja lomakaudet vaikuttavat aukioloihimme.

Aukioloaikojen poikkeukset kootaan yhdelle sivulle.