Sosiaalipalvelut

Maahanmuuttajapalvelut

Sosiaalinen luotto

Sosiaalipäivystys

Sosiaalityö

Talous- ja velkaneuvonta

Toimeentulotuki

Vammaispalvelut

Lapsiperheiden palvelut

Kotipalvelu ja perhetyö

Kouluterveydenhuolto

Lastensuojelu

Neuvolat

Perheneuvonta

Perheoikeudelliset palvelut

Perhesosiaalityö

Ajankohtaista

< Takaisin

Kierrätyskeskus uudistui – avajaiset 14.12.

Kierrätyskeskuksen huonekaluja

 

Oulun kaupungin kierrätyskeskuksessa vietetään avajaisia uudistuneissa tiloissa perjantaina 14.12. klo 10–13. Luvassa on glögi- ja piparitarjoilun lisäksi pientä jouluista ohjelmaa. Kaikkien kävijöiden kesken arvotaan muun muassa lahjakortti kierrätyskeskukseen.

Kierrätyskeskus vastaanottaa ja myy entiseen tapaan myyntikuntoista tavaraa, kuten vaatteita, kenkiä, kirjoja, astioita, urheiluvälineitä ja huonekaluja. Sähkölaitteiden vastaanottaminen on päättynyt lokakuussa turvallisuussyistä, ja niiden myynti loppuu vuodenvaihteen jälkeen. Lisäksi tuotteiden kausisäilytys on uudistuksen myötä lopetettu. Kausituotteita ei varastoida enää seuraavaa sesonkia varten, vaan esimerkiksi kesävaatteita on saatavilla talvellakin.

Vuodesta 2012 alkaen Värtössä toimineessa kierrätyskeskuksessa on tehty perusteellinen ilmeen kohotus. Seinien maalaamisen lisäksi on uusittu kyltit ja osa myymäläkalusteista, muun muassa palvelutiski ja sovituskoppi. Myös tavaroiden esillepanoja myymälässä on uusittu. Nyt esimerkiksi suuret tavarat, kuten huonekalut, on siirretty myymälän perältä lähelle ulko-ovea, jolloin niiden kuljettaminen on entistä turvallisempaa ja kätevämpää. Muutostyöt on tehnyt kierrätyskeskuksen oma väki apunaan toimintakeskus Kipinä.

Kierrätyskeskus on osa Oulun kaupungin sosiaalipalveluita. Keskuksen tavoitteena ei ole taloudellinen voitto, vaan työtoiminnan mahdollistaminen osalle työllistymiseen tukea tarvitsevista, kuten työttömille ja vajaakuntoisille henkilöille. 

Kierrätyskeskus palvelee maanantaista perjantaihin kello 10–17 osoitteessa Kurkelantie 2.

 

Jakolinkki

Tämän sivun lyhytosoite on www.ouka.fi/sosiaalipalvelut.