Ajankohtaista

< Takaisin

Koronatilanne Oulussa 29.3.

Oulu on edelleen epidemian toiseksi pahimmalla tasolla eli kiihtymisvaiheessa.

Pääsiäisen lomakausi on lähestymässä ja muodostaa matkustelun vuoksi riskin epidemian pahenemiselle Oulussa. Väestöä kehotetaan samaan vastuulliseen käyttäytymiseen pääsiäislomilla kuin hiihtolomillakin.

Tämän päivän tartunnan lähteenä on muu tietty.

Koronavirustartunnalle on voinut altistua ABC-tallin maneesissa Haukiputaalla 25.3. klo 18.30-20.30 välisenä aikana ja Vocatum-kuntosalilla Kynsilehdossa 26.3. klo 12.30-13.30 välisenä aikana.

Tällä hetkellä Oulussa rokotetaan 70-vuotiaita ja sitä vanhempia henkilöitä. Riskiryhmiin kuuluvien alle 70-vuotiaiden rokotusajanvaraus on toistaiseksi tauolla. Riskiryhmiin kuuluvien alle 70-vuotiaiden rokotukset jatkuvat, kun yli 70-vuotiaat on rokotettu.

Koronarokotuksiin on pakollinen ajanvaraus. Katso lisäohjeet Koronarokotukset-sivulta: www.ouka.fi/koronarokotukset

Oulun kaupungin näytteenottopisteet sijaitsevat Limingantullin näytteenottopisteellä ja koronavastaanotoilla. Kuntalaisten kannattaa suosia Limingantullin näytteenottopistettä vähäisempien ruuhkien ja hyvien parkkitilojen vuoksi. Limingantullissa on myös ajanvarauksellisia näytteenottoaikoja runsaasti enemmän saatavilla kuin koronavastaanotoilla.

Katso tartuntatilannetta Oulussa kuvaavat kaaviot

Päivitetty viimeksi 29.3. klo 16.05

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset