Ajankohtaista

< Takaisin

Rokotusaikoja avataan rokotteiden määrän mukaan – kaikki halukkaat saavat rokotteen, mutta omaa vuoroa voi joutua odottamaan

Koronavirusrokotteita tulee viikoittain Ouluun toistaiseksi pieniä määriä kerrallaan. Tämän vuoksi kaikki tiettyyn rokotettavien ryhmään kuuluvat eivät voi saada rokotetta heti. Suuren osan täytyy odottaa vuoroaan. Rokotusaikoja avataan viikoittain varattavaksi vain sen verran, kuin olemme saaneet rokotteita.

Netti- ja puhelinajanvaraus suljetaan viikoittain siinä vaiheessa, kun sillä kerralla tarjolla olleet ajat on annettu. Muihin puhelinnumeroihin ei kannata silloin soittaa. Mistään muista numeroista ei anneta aikoja rokotuksiin.

Rokotteet eivät tule loppumaan kesken. Kaikki halukkaat tulevat saamaan rokotuksen. Omaa rokotusaikaa ei tarvitse kiirehtiä siinä pelossa, että rokotteet loppuisivat kesken. Epidemia on kestänyt jo vuoden, joten muutaman viikon tai kuukauden odotusaika ei tee siihen suurta muutosta.

Rokotusta varten on varattava aika

Rokotusta varten on varattava aika etukäteen. Pyydämme myös huomioimaan, että rokotuksiin ei tule erillistä kutsua, jos olet itsenäisesti tai palvelutalossa asuva oululainen. Rokotuksiin tulee varata aika itse tai omaisen avulla.

Kotihoidon piirissä olevat henkilöt huolehditaan kotihoidossa, että he tulevat rokotetuksi. Ikäihmisten ympärivuorokautisessa hoidossa olevat on jo rokotettu.

Muistutamme myös, että maskin käyttö sekä käsi- ja yskimishygieniasta ja turvaväleistä huolehtiminen on edelleen tärkeää rokotuksesta huolimatta.

Katso lisää ohjeita rokotussivulta.

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset