Ajankohtaista

< Takaisin

Koronatilanne Oulussa 16.2.

Alueellinen koordinaatioryhmä piti tänään pidetyssä kokouksessaan Pohjois-Pohjanmaan ja Oulun kehitystä koronaepidemiassa suotuisana, mutta piti epidemiavaiheistuksen edelleen toiseksi vakavimmassa eli kiihtymisvaiheessa. Koordinaatioryhmä purki yksityistilaisuuksien kieltämistä koskevan suosituksen ja korvasi sen enimmillään 10 hengen yksityistilaisuuksia koskevalla suosituksella turvallisuusohjeita tiukasti noudattaen. Lisäksi koordinaatioryhmä suositteli julkisissa tiloissa tapahtuvan harrastustoiminnan varovaista ja osittaista lieventämistä.

Oulun kaupungin johtoryhmä kokoontuu linjaamaan Oulun kaupungin suosituksia huomenna 17.2.

Eilisten tartuntojen selvittelyssä on tullut ilmi joukkoaltistuminen suun terveydenhuollossa Dentopoliksessa viime viikolla. Karanteeniin on asetettu 10 henkilökunnan edustajaa viikonlopun aikana ja tällä viikolla. Asiakkaiden ei arvioitu altistuneen.

Tällä viikolla aloitetaan 85-vuotiaiden (kaikkien 1936 syntyneiden) ja sitä vanhempien rokotukset ajanvarauksella Ouluhallissa sekä erillisen aikataulun mukaan kotihoidossa. Lisäksi tällä viikolla rokotetaan ympärivuorokautisen hoidon yksiköiden työntekijöitä alle 70-vuotiaille tarkoitetulla AstraZenecan rokotteella. Ensi viikolla jatkuvat 85-vuotiaiden ja sitä vanhempien rokotukset. Ensi viikolla aloitetaan myös alle 70-vuotiaiden vakavimpaan riskiryhmään kuuluvien rokotukset.

Katso tämän päivän luvut Oulun epidemiatilanteesta uudelta uudelta sivultamme www.ouka.fi/tartuntatilanne-korona. Päivitämme sinne tiedot Oulun tartuntatilanteesta toistaiseksi joka päivä, iltapäivällä tai alkuillasta.

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset