Tule mukaan ideoimaan mobiiliratkaisuja sosiaali- ja terveyspalveluihin

Oulussa kehitetään mobiilipalveluita koko maata koskeviin sosiaali- ja terveysalan tarpeisiin. Jokaisella oululaisella on mahdollisuus antaa kehittämisehdotuksia ja ideoita, joista parhaita otetaan mukaan, kun yritykset tuovat omat ratkaisuehdotuksensa testattavaksi käytäntöön. 
 
Ideoita voi antaa lyhyessä kyselyssä. Kyselyssä ei kerätä henkilökohtaisia tietoja.

Ajankohtaista

< Takaisin

Oulun kaupungin tietoliikennehäiriö vaikuttaa terveyspalveluissa edelleen

Oulun kaupungin tietoverkossa keskiviikkoaamuna 7.11. havaittu häiriö on saatu paikannettua ja tilanne on korjaantumassa. Kaupungin verkkosivut ja asiakaspalvelupuhelut toimivat normaalisti.

Hyvinvointikeskusten ja terveysasemien toiminnassa on kuitenkin edelleen häiriöitä, koska potilastietojärjestelmä ei toimi vielä täysin normaalisti. Tällä hetkellä vain kiireellistä hoitoa vaativat potilaat voidaan hoitaa, koska potilastietoihin ei päästä käsiksi.

Laiterikosta johtunut tietoliikennekatkos saattaa aiheuttaa ruuhkaa hyvinvointikeskusten ja terveysasemien palveluihin vielä parin päivän ajan. Tietoliikenneongelmaa aletaan korjata tänään keskiviikkona illalla, jotta korjaustoimet aiheuttaisivat mahdollisimman vähän häiriötä palveluihin. Häiriöitä voi kuitenkin esiintyä erilaisissa kaupungin digitaalisissa palveluissa kuten verkkosivuilla, joukkoliikenteen aikatauluhaussa ja kirjastopalveluissa tänään klo 18:n jälkeen.

Oulun kaupunki pahoittelee vian aiheuttamia hankaluuksia ja kaupunkilaisille aiheutunutta ylimääräistä vaivaa.

 

Lisätietoja medialle

Oulun Tietotekniikan osalta ICT-palvelupäällikkö Jussi Tarkkonen, 044 703 1499

Hyvinvointipalvelujen osalta vs. terveysjohtaja Eila Erkkilä, 044 703 4213

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/sotepalvelut