Tule mukaan ideoimaan mobiiliratkaisuja sosiaali- ja terveyspalveluihin

Oulussa kehitetään mobiilipalveluita koko maata koskeviin sosiaali- ja terveysalan tarpeisiin. Jokaisella oululaisella on mahdollisuus antaa kehittämisehdotuksia ja ideoita, joista parhaita otetaan mukaan, kun yritykset tuovat omat ratkaisuehdotuksensa testattavaksi käytäntöön. 
 
Ideoita voi antaa lyhyessä kyselyssä. Kyselyssä ei kerätä henkilökohtaisia tietoja.

Ajankohtaista

< Takaisin

Sosiaali- ja terveysalan järjestöavustukset haettavissa tammikuun loppuun asti

 
Hyvinvointilautakunta myöntää järjestöavustusta  sosiaali- ja terveysalan järjestöille, joiden toiminta on  hyvinvointipalveluita tukevaa, täydentävää tai korvaavaa. Samaan toimintaan myönnetään avustusta vain yhdeltä taholta. 
 
Järjestöavustus jaetaan neljään osa-alueeseen: palveluavustukset, vapaa-ajan toiminta-avustukset, ehkäisevä päihdetyö ja terveyskasvatus sekä kerta-avustukset. Avustusta myönnetään rekisteröidyille yhdistyksille ja korkeintaan haettu määrä. Avustusehtoihin ja hakemuslomakkeisiin voi tutustua osoitteessa ouka.fi/jarjestoavustukset
 
Hakemuslomakkeita saa myös osoitteesta Oulu10,  Torikatu 10 sekä muista Oulu10-palvelupisteistä. Hakemus jätetään liitteineen viimeistään to 31.1.2019 klo 16 mennessä ensisijaisesti Oulun kaupungin kirjaamoon:  kirjaamo@ouka.fi tai postitse: Hyvinvointipalvelut, Kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki. Sähköpostissa tai kirjekuoressa tulee olla tunnus: ”OUKA/11021/02.05.01.03./2018”. Kirjaamon osoite on Kansankatu 55A, Oulu. 
 
Lahjoitusrahastosta myönnetään avustusta kaupungin omille sekä ostopalveluja tuottaville sosiaali- ja terveystoimen yksiköille. Avustusta voidaan myöntää myös yhteisöille sekä rekisteröimättömille yhdistyksille hankkeisiin ja tilaisuuksiin, joihin ei ole mahdollisuutta saada avustusta yllä mainituista järjestöavustuksista. Lahjoitusrahastoavustusten haku päättyy vuosittain 28.2. ja 31.8. Hakuohjeisiin voi tutustua tarkemmin osoitteessa ouka.fi/lahjoitusrahasto
 
Lisätietoja
asiantuntija Tuija Puhakka p. 040 651 7849 tai jarjestoavustukset.hyve@ouka.fi.

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/sotepalvelut