Kaakkurin hyvinvointikeskus

Hoitajien ja lääkäreiden vastaanotto

Kaakkuri ja Oulunsalo (sivuilla akuuttivastaanottojen jonotilanne)

Lapsiperheiden palvelut

Kasvatus- ja perheneuvonta

Kotipalvelu ja perhetyö

Neuvola

Sosiaalipalvelut

Sosiaalityö

Toimeentulotuki

Ikäihmisten palvelut

Salonkartanon palvelukeskus

Oulunsalo-Kaakkuri kotihoito

Oulunsalon päivätoiminta
 

Mielenterveys

Kaakkurin terveysaseman psykiatrisen sairaanhoitajan tavoitat ajanvaraus- ja neuvontapuhelimesta 040 6215497 ma, ke, to klo 12.30–13.15. Voit myös jättää tekstiviestin, niin otamme sinuun yhteyttä.

Psykiatrinen sairaanhoitaja hoitaa asiakkaita, joiden oireena ovat esimerkiksi lievät ja keskivaikeat depressio-, ahdistus-, paniikkioireet sekä kriisitilanteissa olevat asiakkaat.

Ajankohtaista

< Takaisin

Kierrätyskeskus uudistui – avajaiset 14.12.

Kierrätyskeskuksen huonekaluja

 

Oulun kaupungin kierrätyskeskuksessa vietetään avajaisia uudistuneissa tiloissa perjantaina 14.12. klo 10–13. Luvassa on glögi- ja piparitarjoilun lisäksi pientä jouluista ohjelmaa. Kaikkien kävijöiden kesken arvotaan muun muassa lahjakortti kierrätyskeskukseen.

Kierrätyskeskus vastaanottaa ja myy entiseen tapaan myyntikuntoista tavaraa, kuten vaatteita, kenkiä, kirjoja, astioita, urheiluvälineitä ja huonekaluja. Sähkölaitteiden vastaanottaminen on päättynyt lokakuussa turvallisuussyistä, ja niiden myynti loppuu vuodenvaihteen jälkeen. Lisäksi tuotteiden kausisäilytys on uudistuksen myötä lopetettu. Kausituotteita ei varastoida enää seuraavaa sesonkia varten, vaan esimerkiksi kesävaatteita on saatavilla talvellakin.

Vuodesta 2012 alkaen Värtössä toimineessa kierrätyskeskuksessa on tehty perusteellinen ilmeen kohotus. Seinien maalaamisen lisäksi on uusittu kyltit ja osa myymäläkalusteista, muun muassa palvelutiski ja sovituskoppi. Myös tavaroiden esillepanoja myymälässä on uusittu. Nyt esimerkiksi suuret tavarat, kuten huonekalut, on siirretty myymälän perältä lähelle ulko-ovea, jolloin niiden kuljettaminen on entistä turvallisempaa ja kätevämpää. Muutostyöt on tehnyt kierrätyskeskuksen oma väki apunaan toimintakeskus Kipinä.

Kierrätyskeskus on osa Oulun kaupungin sosiaalipalveluita. Keskuksen tavoitteena ei ole taloudellinen voitto, vaan työtoiminnan mahdollistaminen osalle työllistymiseen tukea tarvitsevista, kuten työttömille ja vajaakuntoisille henkilöille. 

Kierrätyskeskus palvelee maanantaista perjantaihin kello 10–17 osoitteessa Kurkelantie 2.

 

Jakolinkki

Miten onnistuimme?

Mittarissa näkyy Kaakkurin hyvinvointikeskuksen koko organisaatiolle (mukaan lukien Oulunsalon terveysasema) annettu asiakastyytyväisyys suhdelukuna. Tavoitelukumme on yli 70.

Yhteystiedot

Osoite

PL 8, 90015 Oulu kaupunki

Puhelin

Palvelupäällikkö Susanna Lähde
040 621 2238
Lasten, nuorten ja perheiden palvelut
palveluesimies Santra Ruonakangas 
044 703 4838
Työikäisten palvelut
palveluesimies Päivi Rintasaari
044 703 4162
Ikäihmisten palvelut
palveluesimies Tarja Peltoniemi
050 388 6907

Faksi 
08 558 44512

omena

Asioi, kun sinulle sopii

Henkilökohtaista sosiaali- ja terveysalan ohjausta ja neuvontaa verkossa!

Oulun Omahoito