Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Kontinkankaan ja Haukiputaan akuuttivastaanotot muuttuivat koronavastaanotoiksi ti 24.3. 

Koronavastaanotolle ohjataan kaikki kiireellistä arviota tai hoitoa vaativat oululaiset potilaat, jotka kärsivät hengitystieinfektion oireista.

  • Jos sinulla on oireita, soita aina ensin koronaneuvontaan p. 08 558 41414 (ma–to klo 8–16, pe klo 8–15), muina aikoina p. 08 315 2655. 

Muuta kiireellistä hoitoa vaativat potilaat voivat Kontinkankaan ja Haukiputaan alueilta hakeutua Kaakkurin, Kiimingin, Oulunsalon ja Tuiran akuuttivastaanotoille. Lue tiedote koronavastaanotoista ja muutoksista

Kiireetön vastaanotto toimii normaalisti sekä Haukiputaalla että Kontinkankaalla. Kiireettömissä asioissa ota yhteyttä puhelimitse omaan terveysasemaan tai hyvinvointikeskukseen. Kiireettömissä asioissa voit myös lähettää viestin sairaanhoitajalle Oulun Omahoidossa.

Kaakkurin hyvinvointikeskus

Hoitajien ja lääkäreiden vastaanotto

Kaakkuri ja Oulunsalo (sivuilla akuuttivastaanottojen jonotilanne)

Lapsiperheiden palvelut

Kasvatus- ja perheneuvonta

Kotipalvelu ja perhetyö

Neuvola

Sosiaalipalvelut

Sosiaalityö

Toimeentulotuki

Ikäihmisten palvelut

Salonkartanon palvelukeskus

Oulunsalo-Kaakkuri kotihoito

Oulunsalon päivätoiminta
 

Mielenterveys

Kaakkurin terveysaseman psykiatrisen sairaanhoitajan tavoitat ajanvaraus- ja neuvontapuhelimesta 040 6215497 ma, ke, to klo 12.30–13.15. Voit myös jättää tekstiviestin, niin otamme sinuun yhteyttä.

Psykiatrinen sairaanhoitaja hoitaa asiakkaita, joiden oireena ovat esimerkiksi lievät ja keskivaikeat depressio-, ahdistus-, paniikkioireet sekä kriisitilanteissa olevat asiakkaat.

Ajankohtaista

< Takaisin

Hyvinvointipalvelujen lahjoitusrahaston avustukset sekä kerta-avustukset järjestöille ovat nyt haettavissa

Oulun kaupungin hyvinvointipalveluilla on lahjoitusrahasto, jonka tarkoituksen on edistää hyvinvointipalvelujen asiakkaiden viihtyvyyttä ja hyvinvointia. Lahjoitusrahaston avustukset ovat nyt haettavissa 31.8.2019 saakka. 

Rahastosta myönnetään kerta-avustuksia kaupungin omien sekä ostopalveluna tuotettujen hyvinvointipalvelujen yksiköiden toimintaan, kuten asiakkaiden loma- ja virkistystoimintaan, vapaaehtoistoiminnan tukemiseen ja harrastustoimintaan.

Avustuksia voidaan myöntää myös yhteisöille sekä rekisteröimättömille yhdistyksille hankkeisiin ja tilaisuuksiin, joihin ei ole mahdollisuutta saada avustusta hyvinvointilautakunnan myöntämistä järjestöavustuksista.

Vuonna 2018 hyvinvointipalvelujen lahjoitusrahasto myönsi avustuksia yli sataan eri kohteeseen yhteensä 86106 euroa.

Tyypillisimmin hakijat ovat ikäihmisten, mielenterveys- ja päihde- sekä vammaispalveluista. Lahjoitusvaroja myönnettiin muun muassa kaupungin hyvinvointipalvelujen yksiköiden retkiin ja kesäteatterin pääsylippuihin sekä pienimuotoisiin tapahtumien, kuten konserttien järjestämiseen. 

Avustuksia myönnetään kirjallisen hakemuksen perusteella kahdesti vuodessa. Hakuajat ovat vuosittain 31.8. ja 28.2. mennessä. Hakuohjeet sekä lisätietoa lahjoitusrahastosta löydät tästä. 

Järjestöavustuksia jaetaan oululaisten hyvinvoinnin tukemiseen

Järjestöt ja rekisteröidyt yhdistykset voivat hakea kerta-avustusta läpi vuoden. Kerta-avustus on tarkoitettu yksittäisten kertaluontoisten tapahtumien järjestämiseen. Kerta-avustuksia on haettavissa tälle vuodelle vielä lähes 13000 euroa.

Lisäksi hyvinvointilautakunta voi myöntää järjestöavustusta Oulussa toimivalle sosiaali- ja terveysalan järjestölle. Järjestön toiminnan pitää ehtojen mukaan edistää oululaisten omaa aktiivisuutta, omatoimisuutta ja yhteisvastuuta sekä ehkäistä syrjäytymistä. Avustusta myönnetään rekisteröidylle yhdistykselle ja se on tarkoitettu pitempiaikaiseen toimintaan. Järjestöavustukset tulevat haettavaksi tammikuussa.

Tästä löydät lisätietoa järjestöavustuksista. 

Aikuisten kehitysvammaisten retkellä tutustuttiin Kierikkiin oppaan johdolla. Toimintakeskus Kipinän kesäkuisen retken Kierikkikeskukseen mahdollisti lahjoitusvarat ja Kaikukortti. Kuva: Helena Ollanketo.

Jakolinkki

Miten onnistuimme?

Asiakaspalautelaitteet ovat pois käytöstä poikkeusolojen takia. Voit antaa palautetta Oulun kaupungin palautepalvelun kautta.

Mittarissa näkyy Kaakkurin hyvinvointikeskuksen koko organisaatiolle (mukaan lukien Oulunsalon terveysasema) annettu asiakastyytyväisyys suhdelukuna. Tavoitelukumme on yli 70.

Yhteystiedot

Osoite

PL 8, 90015 Oulu kaupunki

Puhelin

Palvelupäällikkö Susanna Lähde
040 621 2238
Lasten, nuorten ja perheiden palvelut
palveluesimies vs. Emilia Martimo 
044 703 4838
Työikäisten palvelut
palveluesimies Päivi Rintasaari
044 703 4162
Ikäihmisten palvelut
palveluesimies Tarja Peltoniemi
050 388 6907

Faksi 
08 558 44512

omena

Asioi, kun sinulle sopii

Henkilökohtaista sosiaali- ja terveysalan ohjausta ja neuvontaa verkossa!

Oulun Omahoito