Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Kontinkankaan ja Haukiputaan akuuttivastaanotot muuttuivat koronavastaanotoiksi ti 24.3. 

Koronavastaanotolle ohjataan kaikki kiireellistä arviota tai hoitoa vaativat oululaiset potilaat, jotka kärsivät hengitystieinfektion oireista.

  • Jos sinulla on oireita, soita aina ensin koronaneuvontaan p. 08 558 41414 (ma–to klo 8–16, pe klo 8–15), muina aikoina p. 08 315 2655. 

Muuta kiireellistä hoitoa vaativat potilaat voivat Kontinkankaan ja Haukiputaan alueilta hakeutua Kaakkurin, Kiimingin, Oulunsalon ja Tuiran akuuttivastaanotoille. Lue tiedote koronavastaanotoista ja muutoksista

Kiireetön vastaanotto toimii normaalisti sekä Haukiputaalla että Kontinkankaalla. Kiireettömissä asioissa ota yhteyttä puhelimitse omaan terveysasemaan tai hyvinvointikeskukseen. Kiireettömissä asioissa voit myös lähettää viestin sairaanhoitajalle Oulun Omahoidossa.

Kaakkurin hyvinvointikeskus

Hoitajien ja lääkäreiden vastaanotto

Kaakkuri ja Oulunsalo (sivuilla akuuttivastaanottojen jonotilanne)

Lapsiperheiden palvelut

Kasvatus- ja perheneuvonta

Kotipalvelu ja perhetyö

Neuvola

Sosiaalipalvelut

Sosiaalityö

Toimeentulotuki

Ikäihmisten palvelut

Salonkartanon palvelukeskus

Oulunsalo-Kaakkuri kotihoito

Oulunsalon päivätoiminta
 

Mielenterveys

Kaakkurin terveysaseman psykiatrisen sairaanhoitajan tavoitat ajanvaraus- ja neuvontapuhelimesta 040 6215497 ma, ke, to klo 12.30–13.15. Voit myös jättää tekstiviestin, niin otamme sinuun yhteyttä.

Psykiatrinen sairaanhoitaja hoitaa asiakkaita, joiden oireena ovat esimerkiksi lievät ja keskivaikeat depressio-, ahdistus-, paniikkioireet sekä kriisitilanteissa olevat asiakkaat.

Ajankohtaista

< Takaisin

Vammaisille suunnattu lyhytaikaishoito kylpylähotellin Edenin tiloissa jatkuu

Oulun kaupungin keväällä aloittama kokeilu, jossa sosiaalipalvelujen lyhytaikaishoitoa järjestetään kylpylähotellin tiloissa, jatkuu vuoden 2020 loppuun saakka. Hyvinvointilautakunnan hyväksyi jatkon kokouksessaan 20.8.2019. 

Sokos Hotel Edenissä lyhytaikaishoito järjestään viikonloppuisin perjantaista maanantaihin kaupungin omana toimintana. Oulun kaupungin asumis- ja päiväpalveluiden henkilökunta huolehtii ja vastaa ympärivuorokautisesti asiakkaiden hoidosta ja huolenpidosta hotellin tiloissa. 

Lyhytaikaishoito on suunnattu kaikenikäisille kehitysvammaisille ja vammaisille henkilöille. 

Lyhytaikaishoidon asiakkaat ja heidän omaisensa ovat olleet erittäin tyytyväisiä hoitoon kylpylähotellin tiloissa. Tämä käy ilmi Edenin lyhytaikaishoidon asiakkaille ja heidän omaisilleen tehdyssä palautekyselyssä. Kysely lähetettiin 30 perheelle ja siihen vastasi 21 perhettä. Kaikki kyselyyn vastanneet asiakkaat ja omaiset olivat tyytyväisiä lyhytaikaishoidon järjestämiseen Edenissä. Vastanneista 20 toivoi, että lyhytaikaishoidon järjestäminen jatkuisi hotellissa. 

Sokos Hotel Edenin tilat ja Nallikarin ympäristö mahdollistavat vahvan kuntouttavan työotteen lyhytaikaishoidossa. Lyhytaikaishoito kylpylähotellissa on kustannuksiltaan lyhytaikaishoidon keskitasoa Oulussa. 

Lyhytaikaishoito mahdollistaa omaishoitajien lakisääteiset vapaapäivät 

Lyhytaikaishoidon asiakkaat asuvat kotona ja suurin osa heistä käy lyhythoidossa omaishoitajan ollessa vapaalla. 

Lyhytaikaishoito mahdollistaa vanhempien ja omaishoitajien loman ja lakisääteiset vapaapäivät sekä tukee heidän jaksamista. Omaishoitajalla on oikeus saada 2¬¬–3 lakisääteistä vapaapäivää kuukaudessa sekä tarvittaessa harkinnan varaisia vapaita 5–6 päivää kuukaudessa, enintään kuitenkin lakisääteisten vapaiden kanssa 8 vuorokautta kuukaudessa.

Omaishoidon tuen asiakasmäärät ovat olleet Oulussa kasvussa ja siksi myös lyhytaikaishoidon tarve on kasvava. 

Jakolinkki

Miten onnistuimme?

Asiakaspalautelaitteet ovat pois käytöstä poikkeusolojen takia. Voit antaa palautetta Oulun kaupungin palautepalvelun kautta.

Mittarissa näkyy Kaakkurin hyvinvointikeskuksen koko organisaatiolle (mukaan lukien Oulunsalon terveysasema) annettu asiakastyytyväisyys suhdelukuna. Tavoitelukumme on yli 70.

Yhteystiedot

Osoite

PL 8, 90015 Oulu kaupunki

Puhelin

Palvelupäällikkö Susanna Lähde
040 621 2238
Lasten, nuorten ja perheiden palvelut
palveluesimies vs. Emilia Martimo 
044 703 4838
Työikäisten palvelut
palveluesimies Päivi Rintasaari
044 703 4162
Ikäihmisten palvelut
palveluesimies Tarja Peltoniemi
050 388 6907

Faksi 
08 558 44512

omena

Asioi, kun sinulle sopii

Henkilökohtaista sosiaali- ja terveysalan ohjausta ja neuvontaa verkossa!

Oulun Omahoito