Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Kontinkankaan ja Haukiputaan akuuttivastaanotot muuttuivat koronavastaanotoiksi ti 24.3. 

Koronavastaanotolle ohjataan kaikki kiireellistä arviota tai hoitoa vaativat oululaiset potilaat, jotka kärsivät hengitystieinfektion oireista.

  • Jos sinulla on oireita, soita aina ensin koronaneuvontaan p. 08 558 41414 (ma–to klo 8–16, pe klo 8–15), muina aikoina p. 08 315 2655. 

Muuta kiireellistä hoitoa vaativat potilaat voivat Kontinkankaan ja Haukiputaan alueilta hakeutua Kaakkurin, Kiimingin, Oulunsalon ja Tuiran akuuttivastaanotoille. Lue tiedote koronavastaanotoista ja muutoksista

Kiireetön vastaanotto toimii normaalisti sekä Haukiputaalla että Kontinkankaalla. Kiireettömissä asioissa ota yhteyttä puhelimitse omaan terveysasemaan tai hyvinvointikeskukseen. Kiireettömissä asioissa voit myös lähettää viestin sairaanhoitajalle Oulun Omahoidossa.

Kaakkurin hyvinvointikeskus

Hoitajien ja lääkäreiden vastaanotto

Kaakkuri ja Oulunsalo (sivuilla akuuttivastaanottojen jonotilanne)

Lapsiperheiden palvelut

Kasvatus- ja perheneuvonta

Kotipalvelu ja perhetyö

Neuvola

Sosiaalipalvelut

Sosiaalityö

Toimeentulotuki

Ikäihmisten palvelut

Salonkartanon palvelukeskus

Oulunsalo-Kaakkuri kotihoito

Oulunsalon päivätoiminta
 

Mielenterveys

Kaakkurin terveysaseman psykiatrisen sairaanhoitajan tavoitat ajanvaraus- ja neuvontapuhelimesta 040 6215497 ma, ke, to klo 12.30–13.15. Voit myös jättää tekstiviestin, niin otamme sinuun yhteyttä.

Psykiatrinen sairaanhoitaja hoitaa asiakkaita, joiden oireena ovat esimerkiksi lievät ja keskivaikeat depressio-, ahdistus-, paniikkioireet sekä kriisitilanteissa olevat asiakkaat.

Ajankohtaista

< Takaisin

Lasten ja nuorten vastaanotolla hoidetaan koko suu

Uudenlainen lasten ja nuorten vastaanotto on aloittanut Dentopoliksessa Aapistiellä. Vastaanotolla työskentelee lasten hammashoidon erikoishammaslääkäri, hammaslääkäreitä, suuhygienistejä ja hammashoitajia. Ammattilaiset toimivat vastaanotolla tiiminä, ja samalla käynnillä lasta voi hoitaa useampikin henkilö. Lapsi pysyy samassa hoitotilassa, henkilökunta liikkuu.

Dentopoliksen vastaanotolla hoidetaan Kontinkankaan alueen lasten ja nuorten hammastarkastukset ja -hoidot. Lisäksi vastaanotolla tehdään muun muassa anestesiahammashoidon valmentavia ja seurantakäyntejä kaikille oululaisille.

Lapset kutsutaan vastaanotolle henkilökohtaisen hoitosuunnitelman mukaan. Asetuksen mukaisesti tarkastetaan kaikki 1.-, 5.-, ja 8.-luokkalaiset.

Lasten ja nuorten vastaanoton tavoitteena on parantaa oululaisten lasten ja nuorten suun terveyttä ja antaa perheille tukea ja opastusta. Kun perhe sitoutuu hyvään kotihoitoon ja kotona tehdävää työtä tuetaan hammashoitolassa, vähenee hampaiden paikkauksen tarve. Karieksen ja reikiintymisen pysäytyttäminen on perheen ja hammashoitolan yhteinen projekti.

Toimintatapa on tarkoitus ottaa käyttöön koko Oulun alueella, kun toiminnasta saadaan kokemuksia ja tuloksia.
 

Poika hammashoidossa

Jakolinkki

Miten onnistuimme?

Asiakaspalautelaitteet ovat pois käytöstä poikkeusolojen takia. Voit antaa palautetta Oulun kaupungin palautepalvelun kautta.

Mittarissa näkyy Kaakkurin hyvinvointikeskuksen koko organisaatiolle (mukaan lukien Oulunsalon terveysasema) annettu asiakastyytyväisyys suhdelukuna. Tavoitelukumme on yli 70.

Yhteystiedot

Osoite

PL 8, 90015 Oulu kaupunki

Puhelin

Palvelupäällikkö Susanna Lähde
040 621 2238
Lasten, nuorten ja perheiden palvelut
palveluesimies vs. Emilia Martimo 
044 703 4838
Työikäisten palvelut
palveluesimies Päivi Rintasaari
044 703 4162
Ikäihmisten palvelut
palveluesimies Tarja Peltoniemi
050 388 6907

Faksi 
08 558 44512

omena

Asioi, kun sinulle sopii

Henkilökohtaista sosiaali- ja terveysalan ohjausta ja neuvontaa verkossa!

Oulun Omahoito